• Nederhorst heeft na een slechte serie van maar 1 punt uit 5 duels eindelijk weer de volle winst behaald. De zege was dik verdiend maar kwam moeizaam tot stand. Na een 0-1 achterstand bij rust werd het een 2-1 overwinning waarbij de uitslag uiteindelijk hoger had moeten uitvallen.
    Al in de 4e minuut weer een achterstand voor de thuisploeg toen een hoekschop door de wind gedragen zomaar bij de 2e paal binnen viel. Gesterkt door deze vroege voorsprong gingen de gasten er fel in. Nederhorst had duidelijk last om in het spel te komen en speelde ook te slap en onnauwkeurig. Na 9 minuten een eerste goede kans voor Bram van der Wiel die zich goed vrijspeelde maar vervolgens een te makkelijk schot afleverde hetgeen een makkelijke prooi werd voor de keeper. Nederhorst had veel de bal en ook het overwicht maar grote kansen leverde dit niet op. Job van Wijk schoot een laag genomen corner in een keer op het doel maar raakte de bal maar half. Bram moest al snel gewisseld worden vanwege hamstring klachten. Tom Wewer was de vervanger. In de 30e minuut dacht iedereen de gelijkmaker te zien maar de keeper redde ternauwernood op de harde inzet van Justin Wessels. Even later een vlot lopende aanval Philip Halfhide stuurde Steven Stijvers diep en diens voorzet werd door Joris van Tol over geschoten. Vechtzoom werkte hard en had enkel behendige voetballers in hun gelederen. Voor veel gevaar wist men echter niet te zorgen. Toch hielden ze de voorsprong vast tot aan de rust.
    Met Levi Matsari en Geert Hagen bracht trainer Sint verse krachten binnen de lijnen. Nederhorst zette gelijk vol druk op de gasten die Job gelijk een goede kans zagen missen. Via een steekbal werd hij alleen voor de keeper gezet maar die hield stand. In de 53e minuut dan eindelijk de gelijkmaker. Een scherp genomen hoekschop door Philip viel bij de tweede paal tussen een woud aan benen. Levi was attent en tikte binnen. Nederhorst kende nu zijn beste fase en drukte door. Bijna een treffer van Philip uit een corner en nam Job veel te slap de bal op zijn sloof na een afgeslagen hoekschop. De verdiende voorsprong kwam er toch. De mee op gekomen Steven Stijvers krulde de bal goed voor en Darryl Bruster nam de voorzet ineens op zijn schoen en scoorde zo fraai. Niet veel later kwam Levi net te kort om voor de veilige 3-1 te zorgen. Vechtzoom kon weinig uitrichten maar aangezien Nederhorst verzuimde afstand te nemen bleef het onverwacht spannend. Kansen op een grotere voorsprong waren er nog voor Philip uit een vrije trap en voor Darryl en Job. Alle pogingen werden verijdeld door de keeper. In de allerlaatste fase probeerde Vechtzoom nog een gelijkmaker te forceren maar echte mogelijkheden kreeg men niet. Zo konden de Bergers weer eens het zoet van de overwinning proeven. Volgende week naar een van de betere tegenstanders VVIJ.