• Kantine-/bardienst bij VVN

  Iedere zaterdag staan enthousiaste kantinecoördinatoren voor iedereen klaar om er voor te zorgen dat achter de bar en in de keuken alles goed verloopt. Zij begeleiden vrijwilligers die zich aangemeld hebben voor een kantinedienst of die zijn ingedeeld na het sluiten van de opgavetermijn. Een dienst duurt 4 uur en in die tijd is er vaak een gezellige drukte, voor en achter de bar.  

  Je leert mensen kennen of kan weer eens bijpraten met bekenden. Ondertussen vervul je een belangrijke rol voor de vereniging met onder andere de bereiding en verkoop van producten en het verzorgen van het drinken voor de teams. 

  Regelmatig komt de vraag hoe je kan zien voor welke dienst je bent ingedeeld. Die vraag beantwoorden we hier nog een keer:  

  *als je jezelf hebt aangemeld, dan krijg je een bevestigingsbericht dat de dienst vastligt voor jou. Vóór de daadwerkelijke datum krijg je vervolgens nog een paar e-mailberichten om je te helpen herinneren aan je dienst. 

  *heb je je niet aangemeld, dan wordt je ingedeeld. Je weet dan niet van tevoren wanneer je aan de beurt bent. Vanaf ongeveer een maand van tevoren krijg je e-mailberichten wanneer je dienst is. 

  * Ook kan je naar de site gaan: op https://www.vvnederhorst.org/vrijwilligersmodule heb je de mogelijkheid om in te loggen in de vrijwilligersmodule. Doe dit met het e-mailadres waarmee je bekend bent bij de club. Heb je je nog niet geregistreerd voor de vrijwilligersmodule, dan kan dit alsnog. Door in te loggen kom je in het vrijwilligersmenu en daar staan de door/voor jou geregistreerde taken vermeld. Je kan dus heel gemakkelijk zien wanneer je aan de beurt bent en deze datum dan ook gelijk vastleggen in je eigen agenda. 

  Kan je niet, dan moet je zelf voor vervanging zorgen. Je kan proberen met iemand te ruilen, maar eventueel is het ook mogelijk om iemand te vragen uit de vervangingspoule. Dit kost je dan wel € 50,- en wordt betaald aan degene die jou vervangt. 

  Om een kantine/bardienst te mogen draaien moet je minimaal 18 jaar oud zijn.  Ouders/verzorgers draaien dienst voor minderjarige kinderen.

  De kantinecoördinatoren, ook allemaal vrijwilligers, helpen en begeleiden je graag en maken je wegwijs achter de bar en in de keuken.

  De kantinecoördinator kan het op zaterdag natuurlijk niet alleen en de coördinatoren doen dan ook een oproep om hun te helpen op de momenten dat je ingeroosterd bent. 

  Een kantine/bardienst is gewoon heel erg gezellig. Het zijn maar twee diensten van vier uur per seizoen. En met elkaar zorgen wij er voor dat de vereniging kan functioneren en een gezellige plek is om samen te komen. 

  Want de vereniging, dat zijn wij allemaal, wij zijn de vereniging!