• Download hem nu!

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij VVN bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en VVN afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het e-mailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij VVN in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij VVN? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van VVN ontvangt is het adres waarmee je bij VVN bekend bent.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een e-mailadres gebruikt waarmee je bij VVN bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@vvnederhorst.org

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Lukt het inloggen niet? Dan is het goed mogelijk dat je onder een ander e-mailadres bekend bent bij de club.
  Stuur in dat geval een mail naar ledenadministratie@vvnederhorst.org we zullen checken of het mailadres waarmee je ons een bericht stuurt, overeenkomt met het mailadres in Sportlink

 • Meerdere kinderen bij VVN

  Heb je meerdere kinderen bij VVN en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van VVN? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

 • Je profielfoto is ook je spelerspasfoto

  Leden kunnen de spelersfoto in de Voetbal.nl app zelf wijzigen. Belangrijk is wel dat de foto goed herkenbaar moet zijn, want je foto in de app is namelijk ook direct je foto voor de spelerspas. De scheidsrechter moet natuurlijk wel kunnen herkennen dat jij het bent. Een pasfoto of een selfie waar alleen jij op staat, zou bijvoorbeeld al goed werken.

 • Helaas, deze spelerspasfoto wordt niet goedgekeurd door de scheidsrechter!

 • Helaas, deze spelerspasfoto wordt niet goedgekeurd door de scheidsrechter!

 • Goed gedaan, deze profielfoto (natuurlijk wel van jezelf) in de app is geldig voor je digitale spelerspas!

 • AVG en de voetbal.nl-app

  Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Die stelt o.a. dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van de kinderen onder 16 in de Voetbal.nl en KNVB Wedstrijdzaken app.

  Wie kan deze gegevens, waaronder de spelersfoto, in de app dan wel wijzigen? Als kinderen onder de 16 jaar zijn, is het aan de ouders de gegevens aan te passen. Maar kinderen moeten wel zelf hun programma zien. En als ouder wil je ook niet als je kind inloggen in de app, want dan mis je je eigen programma.

  Kern van alle oplossingen is dat het vaak noodzakelijk is, dat zowel het mailadres van ouders als van het kind bekend zijn bij VVN. Voor de meeste kinderen onder de 16 jaar is dit nog niet het geval. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de ledenadministratie onder vermelding van naam lid en lidnummer (of geboortedatum). Stuur hiervoor een e-mail naar ledenadministratie@vvnederhorst.org

  Meer informatie voor ouders rondom het wijzigen van persoonsgegevens kan je terugvinden via deze link