• Lid worden bij VVN? Meld je aan!

 • Contributie

  Bij vv Nederhorst zijn voor veldvoetbal de volgende tarieven van toepassing:

  Jonger dan 7 jaar: €76,-/jaar

  7, 8, 9 en 10 jaar: €144,-/jaar

  11, 12, 13 en 14 jaar: €166,-/jaar

  15,16, 17 en 18 jaar: €186,-/jaar

  19 en ouder: €239,-/jaar

  Trainend lid jeugd: €50,-/jaar

  Trainend lid senioren: €111,-/jaar

  Peildatum voor de leeftijd is 1-jan van het lopende seizoen, dus wordt je 31-dec 18 jaar dan betaal je €186,-/jaar

  De contributie zal d.m.v. automatische incasso in twee gelijke delen van de jaarcontributie afgeschreven worden in oktober en februari van het lopende seizoen.

  Indien er geen automatische incasso is zal de factuur voor het jaarlidmaatschap in oktober van het lopende seizoen verstuurd worden. Deze factuur zal verhoogd worden met een administratieve toeslag van €10,-

 • Niemand Buitenspel

  𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝘁𝗶𝗲 𝗯𝘂𝗶𝘁𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗯𝘂𝗱𝗴𝗲𝘁?
  De KNVB en ING hebben het programma Niemand Buitenspel opgezet. Onze club is hier ook voor aangemeld. Zet jezelf niet buitenspel als je het financieel lastig hebt. Er zijn lokale en landelijke voorzieningen; ook voor jou. Dé oplossing om te blijven voetballen! Kijk wat voor jou mogelijk is!
 • Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

  Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 

   

   

  Hoe werkt het?

  Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen?

  Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

   Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de websitevan het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

   Wat is het bedrag?

  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

   Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder