• Algemeen

  Voetbalvereniging Nederhorst is een bloeiende vereniging met op dit moment 25 teams en 350 leden. Om de vereniging draaiende te houden zijn sponsoren van ontzettend groot belang. Onze sponsoren bieden wij aantrekkelijke pakketen die de naamsbekendheid in het dorp en de wijde omgeving vergrootten. Dankzij de sponsorinkomsten kan de vereniging alle faciliteiten voor de gehele vereniging op peil houden. Denk aan het aanstellen van gekwalificeerde jeugdtrainers, aanschaf van trainingsmateriaal, voetbaldoelen en het organiseren van activiteiten en toernooien.
  Kiezen voor sponsoring betekend uitbreiding van uw naamsbekendheid en creëert een positief imago naar bewoners en regio. Daarnaast toont u door uw sponsoring uw sympathie en verbondenheid met de club.
  Voor het uitvoeren van alle zaken rondom sponsoring is het sponsorteam in eerste instantie verantwoordelijk. Zij tracht door mondelinge en schriftelijke benadering van het bedrijfsleven en andere instanties belangstelling te wekken voor een vorm van sponsoring aan onze vereniging.

 • Ons sponsorteam

 • Nataly van Eykel
 • Diana Sabanovic
 • Patrick van der Helm
 • Martijn Daalmeijer
 • Sponsor worden?

  Voetbalvereniging Nederhorst biedt uitstekende mogelijkheden aan bedrijven die zich op een positieve willen presenteren aan een regionaal (en soms landelijk) publiek. Door sponsor te worden verbind u uw naam aan een bloeiende vereniging met een fonkelnieuw complex en een toekomstbestendig beleid.

  Wij hebben diverse sponsormogelijkheden waaronder borden langs ons hoofdveld, maar ook langs veld 2 (Randweg) of het miniveld. Ook is balsponsoring mogelijk net als online sponsoring, waarin sponsoren meedraaien op de schermen in de kantine in de vorm van narrowcasting. Sponsoring is al mogelijk vanaf EUR 100 per jaar.
  We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op ons mooie complex en onder het genot van een kop koffie kunnen we alle mogelijkheden bespreken.
   

  Stuur een bericht of bel:

  Diana Šabanović via 06-50681848  

  Patrick van der Helm op 06-12248189

 • VVN vriendenbord gevuld

  Met het aanbrengen van de laatste naamplaatjes is het huidige Vriendenbord in de hal van onze prachtige accommodatie vol. Wij willen alle Vrienden dan ook bedanken voor hun steun aan onze vereniging en hopelijk blijft men nog lang "Vriend".

  Wij kunnen ons voorstellen dat ook jij graag "Vriend" van onze club wilt worden. Natuurlijk kan dat nog steeds want inmiddels wordt er al weer hard gewerkt aan een nieuw Vriendenbord. Voor slechts 50 euro per jaar ben je al "Vriend".

  Wij zien je aanmelding graag tegemoet via sponsoring@vvnederhorst.org.

  Namens het sponsorteam van VVN

  Patrick van der Helm