• Kantine-/Bardiensten

 • Hierondere is planning van de bardiensten inzichtelijk. Door op een bardienst te klikken is het mogelijk jezelf in te plannen voor deze dienst. Van elk lid wordt verwacht dat er twee bardiensten ingevuld worden, mits je geen andere vrijwilligerstaak zoals leider, trainer of commissielid vervult.

  Mocht je door omstandigheden jouw kantine-/bardienst niet kunnen vervullen, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen.

  Bij vragen graag een mail sturen naar: bardiensten@vvnederhorst.org

 • Vervangingspoule Kantine-/bardiensten

  Indien je verhinderd bent of geen kantine-/bardienst wilt draaien is het mogelijk om vervanging te regelen. Deze persoon dient wel 18 jaar of ouder te zijn. Voor deze vervanging kan je zelf op zoek gaan naar iemand of gebruik maken van iemand uit de vervangingspoule.

  Mocht je zelf vervanging gevonden hebben hoef je dit niet vooraf door te geven, maar blijf je wel verantwoordelijk dat de vervanging op jouw kantine-/bardienst verschijnt.

  Voor vervanging door iemand uit de vervangingspoule leg je zelf contact met iemand uit deze poule en stem je af of jouw kantine-/bardienst overgenomen kan worden. Na wederzijds akkoord rekenen jullie onderling af d.m.v. een betaalverzoek. De vergoeding voor de overname van een kantine-/bardienst is €50,-.

 • NaamNummere-mail
  Femke Snapper06-30810077
  Maaike Snapper06-30809096
  Maxime Broos06-51089609maximebroos@hotmail.com
  Kylie den Broeder06-27289030kyliedenbroeder@hotmail.com
 • Vrijwilligersmodule

  Hier kan je registreren of inloggen op de vrijwilligersmodule om zelf jouw kantine-/bardiensten te plannen.