• Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover: de lancering van het VVN voetbalplaatjesboek in samenwerking met Albert Heijn Nederhorst den Berg. Vanaf 14.00 uur stroomde Sportpark Meerzicht vol, iedereen was inmiddels wel benieuwd geworden naar het eindresultaat. Op de promotiematerialen in de AH en bij VVN was e.e.a. al zichtbaar geworden. Een springkussen, een hamster met wie je op de foto mocht, verse stroopwafels, geschminkt worden, een zanger én het prachtige weer zorgde voor een mooie middag.

    Om 14.30 uur mocht onze voorzitter Gerhard Otten het eerste VVN voetbalplaatjesboek in ontvangst nemen uit handen van Dominique Odijk van Albert Heijn Nederhorst den Berg. Dominique heeft het initiatief genomen in de totstandkoming van dit prachtig mooie boek. Heel hartelijk dank daarvoor!

    Vervolgens kon iedereen zijn of haar persoonlijke boek ophalen op de club en vanaf maandag 23 september is de AH NdB ook gestart met het verstrekken van de plaatjes, dus sparen maar...

    Weekblad Wijdemeren was aanwezig en heeft mooi verslag gedaan zie: https://www.weekbladwijdemeren.nl/wp-content/uploads/2019/09/WW-wk-39-LR.pdf.

    Rest ons nog te zeggen DANK aan iedereen die op de een of andere manier meegeholpen heeft aan dit mooie boek! 

    VVN Sponsorteam