• Maandagavond 9 maart jl. heeft voetbalvereniging Nederhorst in samenwerking met de Rabobank Gooi en Vechtstreek een bingoavond georganiseerd in Amaris Zorggroep de Kuijer te Nederhorst den Berg. Dit mooie initiatief is onderdeel van de sponsorovereenkomst tussen de Rabobank en vv Nederhorst en is inmiddels uitgegroeid tot een mooie traditie. Ook de Rabobank was vertegenwoordigd in de persoon van Armand Truijens.
  Onder het genot van een hapje en een drankje, geserveerd door Sylvia Terlien en Brenda Snapper, werden er verschillende rondes voor een rij of volle kaart gespeeld waarbij de deelnemers werden bijgestaan door een heel elftal aan selectiespelers en staf van vv Nederhorst. De bingo-master van de avond was Ruben Hogenberg en de prijzen werden met zorg uitgedeeld door Bob de Bruin. De ruim 40 deelnemers van zowel binnen als buiten de Kuijer, wisten zich prima te vermaken. De deelnemers gingen er allemaal met een prijs vandoor, deze werden aangeboden door voetbalvereniging Nederhorst en de Rabobank Gooi en Vechtstreek.
   
  Het was een mooie avond met lachende gezichten, die afgesloten werd met een gezellig samenzang van ‘het kleine café aan de haven’.
  Speciale dank aan Mariette Meijers van Amaris Zorggroep de Kuijer voor een warm welkom en de coördinatie.
  Het VVN SponsorTeam wil daarnaast: Sylvia, Brenda, Armand, Bob, Maikel, Thijmen, Bart, Ruben, Thiemo, Jeffrey, Wesley, Richard, Raymond en Gert bedanken voor hun bijdrage aan dit event.

  VVN SponsorTeam