• vvNederhorst JO18 start met doelpuntenregen aan bekercompetitie

  BFC JO18-3 - vvNederhorst JO18-1 (1-7)
  vvNederhorst JO18-1 – Victoria JO18-4 (8-0)

  Na een voorbereiding van 2 weken, en een oefenwedstrijd(zie vorige verslag), was het tijd om te beginnen aan de bekercompetitie. Dit is een kleine competitie voor de grote competitie tot het einde van het seizoen gaat beginnen. Er wordt gespeeld in een poule van 7 ploegen. De eerste twee tegenstanders zijn BFC en Victoria. Deze clubs kennen een grote jeugd en daarom is het altijd maar afwachten wat er uiteindelijk op het veld staat.

  De eerste wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark in Bussum. Al vanaf het begin van deze wedstrijd is goed te zien dat Nederhorst de betere ploeg is. Dit wordt uiteindelijk ook duidelijk als er met de rust een 0-2 voorsprong op het scorebord staat. Door uiteindelijk een hattrick van Gijs, 2 goals van Dani en ook 2 goals van Casper wordt de score uiteindelijk 1-7!

  De week hierna is het dan eindelijk tijd voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Dit seizoen is het voor iedereen belangrijk om te gaan vermaken, zeker nu het hopelijk steeds drukker op de zaterdag wordt. Tegen Victoria mag er dus alleen maar gewonnen worden. Ook deze wedstrijd zal achteraf geen zorgen geven. Doelpunten van Casper(2x), Dani(3x), Siem(1x), Thom(1x) en een penalty ingeschoten door Gijs liep de score op tot 8-0(rust 3-0).

  Na twee officiële duels staat de JO18-1 dan ook bovenaan in de poule met een doelsaldo van 15-1. Het is even afwachten of de andere duels ook zo ruim gaan aanvallen, of dat dit de twee zwakkere ploegen van de poule blijken te zijn. Aankomende week staat er een mooie wedstrijd op het sportpark Meerzicht gepland tegen Loosdrecht 18-1. We hopen jullie als supporter te mogen verwelkomen om onze JO18-1 aan te moedigen.

  Ga zo door toppers!