• VVN VOETBAL EVENT 1 EN 2 JULI

  Beste voetballiefhebbers,

  We mogen weer! Na 2 jaar gedwongen stilte is het VVN Voetbal Event weer terug.

  Dit jaar zal het plaats vinden in het weekend van 1 en 2 juli, zoals gebruikelijk op onze mooie voetbalclub. Door de enthousiaste reacties van de vorige keren gaan we er van uit dat we ook deze editie weer op uw deelname kunnen rekenen.

  Net zoals voorgaande edities is het weer mogelijk om voor twee verschillende poules in te schrijven. Mocht uw team mee willen doen voor de gezelligheid en met name interesse hebben in de derde helft, dan is het raadzaam om te kiezen voor de recreatieve poule. Is uw team gemotiveerd om de beker mee naar huis te nemen, kies dan zeker voor de prestatiegerichte poule. Er kan zowel met een dames- en/of herenteam worden ingeschreven. Minimale leeftijd is 16 jaar.

  Zoals altijd zal er een 7 tegen 7 toernooi gespeeld worden. De inschrijfkosten zijn €175,- per team. Weer meedoen met ons geweldige Voetbal Event? Aanmelden kan via deze link:  https://forms.gle/Zo3iaT567ssQpwvz9

  Het inschrijfgeld dient voor 15 juni a.s. overgemaakt te worden op rekening:

  NL 64 RABO 0388 2568 26 t.n.v. VV Nederhorst o.v.v VVN Voetbal Event en naam van uw team. Na ontvangst van het inschrijfformulier sturen wij de bevestiging en de factuur.

  Tot dan!

   

  Commissie VVN Voetbal Event

  Lotje Stalenhoef

 • VVN Voetbal Event

  Een klein stukje geschiedenis, ......

  Al meer dan 4 decennia wordt bij de VV Nederhorst jaarlijks een groots opgezet voetbaltoernooi georganiseerd.  Heette dit vroeger in de volksmond ‘Het Bedrijventoernooi’. Dit toernooi is ruim 40 jaar geleden opgezet door 2 oud-voorzitters van de voetbalverenigingen Avance en RKS VBO, de voorgangers van VV Nederhorst.

  Het basis idee was het houden van een groot toernooi aan het einde van het voetbalseizoen, waarin werd deelgenomen door bedrijven uit Nederhorst den Berg en omgeving en waar zoveel mogelijk van onze leden in meespeelden. Bijkomend idee achter het toernooi was om via inschrijfgeld en de kantine omzet de financiële draagkracht van onze club te vergroten. Bij een positief financieel eindresultaat werd toentertijd dan, als sociale geste, een leuke geldelijke bijdrage gestort ten behoeve van het jaarlijkse bustochtje van de senioren medemens in ons dorp.  

  De organisatie werd in handen gegeven (dit is nog steeds het geval) van een speciale commissie ‘Bedrijventoernooi" nu de commissie ‘VVN Voetbal Event’.Via inschrijving van 10, 12 teams in eerste instantie en de laatste jaren zelfs meer dan 24 deelnemende bedrijven,  groeide dit toernooi langzaam uit tot een begrip in voetballend Nederhorst en de wijde omtrek.

  Het toernooi wordt verdeeld over de vrijdagavond en de gehele zaterdag. Op de vrijdagavond, direct na afsluiting van de eerste reeks wedstrijden is een gezellige feestavond met een aansprekende band of een dj optreden.

  Totaal zijn er buiten de commissieleden nl. nog ca. 50 vrijwilligers actief om de ca. 350 deelnemers/bezoekers een leuk -en actief weekend te bezorgen.  Naast alle organisatorische werkzaamheden van de commissie zijn er nog vele handen extra nodig. Zoals o.a.  inkoop alle drank en spijzen, bevoorrading kantine, keuken- en kantine bezetting, muntenverkoop, scheidsrechters, technische medewerkers, fotograaf, opruimen na afloop etc.

  Kortom een grote organisatie met vele vrijwilligers die hun voldoening putten uit een sportief en gezellig weekend met daar boven op nog een mooi financieel resultaat waar de club nog steeds niet buiten kan.

  Zin in een paar gezellige- en sportieve dagen en wil je ook mee komen voetballen? Meld je dan aan met een team (er wordt 7 x 7 gespeeld) Gewoon langs komen als supporter, een drankje drinken en/of hapje eten? U bent van harte welkom op sportpark  Meerzicht te Nederhorst den Berg.

  Commissie VVN Voetbal Event