• VVN NAJADE RESORT VOETBAL EVENT 30 JUNI EN 1 JULI 2023

  Beste voetballiefhebbers,

  Na een succesvolle editie vorig jaar, staat er ook dit jaar weer een VVN Najade Resort Voetbal Event gepland. 

  Dit jaar zal het plaats vinden in het weekend van 30 juni en 1 juli 2023, zoals gebruikelijk op onze mooie voetbalcomplex. 

  De heren strijden in zowel een recreatieve als een competatieve poule en ook de dames teams ontbreken deze editie niet. Zoals altijd zal er een 7 tegen 7 toernooi gespeeld worden.

   

  Naast het voetbal is er vertier voor een ieder. Voor de allerkleinsten komen de Spotjes naar ons complex. Er wordt ook weer een FIFA toernooi gespeeld voor iedereen tussen de 8-12 jaar. Daarnaast gaan we ook sieraden maken en hebben we ijs van Nelis. 

  Vrijdagavond traditioneel een feestavond en zaterdag de hele dag voetbal en ook ontspanning.

  Kom gezellig langs, ook al voetbal je niet. 

  Tot dan!

  Commissie VVN Najade Resort Voetbal Event

 • VVN Voetbal Event

  Een klein stukje geschiedenis, ......

  Al meer dan 4 decennia wordt bij de VV Nederhorst jaarlijks een groots opgezet voetbaltoernooi georganiseerd.  Heette dit vroeger in de volksmond ā€˜Het Bedrijventoernooiā€™. Dit toernooi is ruim 40 jaar geleden opgezet door 2 oud-voorzitters van de voetbalverenigingen Avance en RKS VBO, de voorgangers van VV Nederhorst.

  Het basis idee was het houden van een groot toernooi aan het einde van het voetbalseizoen, waarin werd deelgenomen door bedrijven uit Nederhorst den Berg en omgeving en waar zoveel mogelijk van onze leden in meespeelden. Bijkomend idee achter het toernooi was om via inschrijfgeld en de kantine omzet de financiĆ«le draagkracht van onze club te vergroten. Bij een positief financieel eindresultaat werd toentertijd dan, als sociale geste, een leuke geldelijke bijdrage gestort ten behoeve van het jaarlijkse bustochtje van de senioren medemens in ons dorp.  

  De organisatie werd in handen gegeven (dit is nog steeds het geval) van een speciale commissie ā€˜Bedrijventoernooi" nu de commissie ā€˜VVN Voetbal Eventā€™.Via inschrijving van 10, 12 teams in eerste instantie en de laatste jaren zelfs meer dan 24 deelnemende bedrijven,  groeide dit toernooi langzaam uit tot een begrip in voetballend Nederhorst en de wijde omtrek.

  Het toernooi wordt verdeeld over de vrijdagavond en de gehele zaterdag. Op de vrijdagavond, direct na afsluiting van de eerste reeks wedstrijden is een gezellige feestavond met een aansprekende band of een dj optreden.

  Totaal zijn er buiten de commissieleden nl. nog ca. 50 vrijwilligers actief om de ca. 350 deelnemers/bezoekers een leuk -en actief weekend te bezorgen.  Naast alle organisatorische werkzaamheden van de commissie zijn er nog vele handen extra nodig. Zoals o.a.  inkoop alle drank en spijzen, bevoorrading kantine, keuken- en kantine bezetting, muntenverkoop, scheidsrechters, technische medewerkers, fotograaf, opruimen na afloop etc.

  Kortom een grote organisatie met vele vrijwilligers die hun voldoening putten uit een sportief en gezellig weekend met daar boven op nog een mooi financieel resultaat waar de club nog steeds niet buiten kan.

  Zin in een paar gezellige- en sportieve dagen en wil je ook mee komen voetballen? Meld je dan aan met een team (er wordt 7 x 7 gespeeld) Gewoon langs komen als supporter, een drankje drinken en/of hapje eten? U bent van harte welkom op sportpark  Meerzicht te Nederhorst den Berg.

  Commissie VVN Voetbal Event