• Voetbalvereniging Nederhorst - Rabobank Gooi en Vechtstreek Bingo Event

    Op maandag 9 maart as. organiseert voetbalvereniging Nederhorst in samenwerking met Rabobank Gooi en Vechtstreek een Bingo avond voor senioren. Met dit initiatief, dat onderdeel uitmaakt van de sponsorovereenkomst tussen vv Nederhorst en Rabobank Gooi en Vechtstreek, wordt duidelijk dat er sprake is van een uitstekende samenwerking tussen beiden en dat het om meer gaat dan alleen een financiële bijdrage.

    Het bingo event is van 19.00 – 20.30 uur in Zorgcentrum de Kuijer (Jozef Israëlslaan 2). Deze avond is zowel bedoeld voor bewoners van Zorgcentrum de Kuijer als voor alle senioren daarbuiten. Onder begeleiding van spelers en staf van het eerste en tweede elftal van vv Nederhorst zullen er meerdere speelrondes plaatsvinden waar uiteraard ook leuke prijzen te winnen zijn.

    Wilt u ook deelnemen?
    Alle senioren van Zorgcentrum de Kuijer kunnen zich aanmelden bij Mariette Meijers. Zij is activiteiten begeleider van dit centrum. Alle overige deelnemers kunnen zich aanmelden bij Diana Sabanovic via dianasabanovic@gmail.com of via 06-50681848.

    Er kan ook voor vervoer gezorgd worden van en naar Zorgcentrum de Kuijer.