• Zaterdag was het al vroeg een drukte van belang op sportpark Meerzicht. Alweer voor de 21e keer werd er door meer dan 50 teams in alle leeftijdscategorieën gestreden op het voor de Nederhorst jeugd afsluitende Kia Kooiman jeugdtoernooi. De regen bleek even spelbreker te worden maar al snel klaarde het op en kon het toernooi doorgang vinden. Alles was al in gereedheid gebracht en de kantine was fraai versierd.

  Om 08.30 uur gingen de eerste wedstrijden van start en de laatste werd om 18.15 uur afgefloten. De wedstrijden verliepen vlot, op tijd en waren met alle prijsuitreikingen erbij strak georganiseerd door de toernooicommissie.

  Naast het voetballen was er een druk programma met overdag een springkussen, doelschieten en popcorn. In de avond een BBQ en natuurlijk de verkiezingen van het jaar.

   

  Voor deze verkiezingen werd de finale van de Multinal Penalty Shoot Out gehouden. De 5 finalisten uit de voorronden mochten ook nu weer penalty’s nemen. Naast dat ze alle vijf al winnaar waren werd Cas Wewer de grote winnaar van de dag en de gouden bokaal door alle vijf de strafschoppen feilloos langs keeper Jacco Vrijhoef te schieten. Ook werden de jongens O9-1 nog naar voren geroepen vanwege het feit dat ze ongeslagen het kampioenschap hadden behaald.

  Iedereen bleef in spanning want nog voordat de winnaars bekend werden gemaakt moesten er terecht nog drie kanjers van de vereniging in het zonnetje worden gezet door Edwin Keizer en het bestuur. Na vele jaren van grote inzet gaan John Vrijhoef, Peter Wenneker en John Wewer een stapje terug doen in hun activiteiten voor de club. Een terechte hulde voor deze clubmensen. Tevens een verlies voor de vereniging waarbij Edwin een beroep deed aan eenieder om toch vooral te kijken of hij of zij een vrijwilligerstaak kan worden oppakken, want zoals vandaag weer blijkt zonder vrijwilligers geen bestaansrecht voor zo een groots opgezet toernooi en de vereniging.

  De winnaars van de verkiezingen voor seizoen 18/19 zijn:

  • Scheidsrechter van het jaar: Jos Vermeulen jr.
  • Leiders van het jaar: Nick Wewer en Marco Terlien
  • Pupil van het jaar: Bram van Leeuwen
  • Speelstervan het jaar: Ricky Bieshaar
  • Keeper van het jaar: Liv Veenendaal
  • Junior van het jaar: Ryan Vrijhoef
  • Team van het jaar:  De meiden van MO13-1

  Alle winnaars werden toegesproken en kregen te horen waarom zij gekozen zijn, gingen al of niet met ouders op de foto en kregen hun aandenken. De prachtige (wissel)bekers zijn ook dit jaar gesponsord door Sportprijzen Utrecht .

  Tenslotte werd er zoals al vele jaren gebruikelijk een fiets verloot onder de aanwezige jeugdleden. Madelief Seysener werd de gelukkige winnaar.

  Onder het genot van een drankje konden de aanwezigen gezellig terugkijken op deze bijzonder geslaagde- en mooie dag.

  Een dag die mogelijk wordt gemaakt door de hoofdsponsor Kia Kooijman en overige jeugdsponsoren maar bovenal door de inzet van de vele vrijwilligers. Hiervoor grote dank aan iedereen die deze dag weer tot een succes hebben gebracht.