• Eind 2020 is er een nieuw bestuur gekozen. De bestuursleden stellen zich graag even voor.

   

  Sandra Cerasuolo – bestuurslid algemeen

  Ik woon samen met Sander en Luca in de Blijk.

  Luca is 4 jaar geleden begonnen met voetbal en ben toen als co-leider begonnen bij de JO-7. En het jaar erop als 1 van de trainers.

  Ben sinds dit seizoen geen leider meer van Luca’s team, maar nog wel 1 van de trainers. Dit doe ik samen met 5 andere geweldige vrijwilliger trainers.

  Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de activiteiten van Luca en probeer zo ook mijn steentje bij te dragen aan de voetbalclub.

   

  Patricia Rutjes – afgevaardigde vanuit de activiteitencommissie in het bestuur. 

  Ik heb twee dochters, samen met mijn man Wim Dujardin, waarvan de jongste al een aantal jaar in één van de meidenteams voetbalt.

  Nederhorst is een hele gezellige club met veel betrokken vrijwilligers en daar wil ik graag deel van uitmaken. Zodoende heb ik mij in 2017 aangemeld bij de activiteitencommissie. Wij organiseren door het jaar heen een aantal leuke activiteiten voor de jeugd en staan zo nodig de andere commissies bij. Het wordt wel weer tijd voor een leuke activiteit!!!

   

  Pierre Bet – bestuurslid accommodatie

  Na 15 jaar LSVV in Noord-Scharwoude en 10 jaar Swift zaterdag in Amsterdam speel ik nu al weer bijna 25 jaar bij de Voetbalvereniging Nederhorst. Op dit moment ben ik speler van de zondag 3. Hoewel mijn niveau elk jaar verder daalt, stijgt mijn waardering voor al die mensen die de vereniging en het voetbal in Nederhorst den Berg mogelijk maken. Het enthousiasme en bereidheid van de vele vrijwilligers om alle activiteiten te realiseren, vind ik fantastisch. In het bestuur ben ik met name betrokken bij het op peil houden en verbeteren van de sportaccommodatie.

   

  Mark de Hiep – bestuurslid sponsoring

  Sinds 1999 woonachtig in Nederhorst in de v. Wassenaerlaan, kwam het verenigingsleven voor mij pas echt op gang toen mijn zoon Gijs in 2014 bij Nederhorst ging voetballen. Sindsdien trainer/coach met 2 andere vaders Marlon en Sam. De zaterdag is nu een vaste waarde op het voetbalveld! Zelf speel ik graag nog een potje 35+  zowel bij VVN als bij m'n oude club DVVA in Adam. In 2018 ben ik bij het sponsorteam gekomen, en heb in 2019 de coördinatie van het VVN-voetbalplaatjesboek gedaan. Dat was een grote maar prachtige klus, en daardoor heb ik veel nieuwe mensen leren kennen bij VVN. Nu ben ik sinds oktober 2020 lid van het bestuur, als afgevaardigde van het sponsorteam waar ik nog steeds met veel plezier in zit. Tot hopelijk snel op ons mooie complex!

   

  Edwin Keizer – bestuurslid voetbalzaken

  Inmiddels 30 jaar lid van de leukste club uit onze regio! Ik ben er trots op dat ik 13 jaar in het eerste elftal heb mogen spelen en ben inmiddels sinds een aantal jaren actief in de Zondag 2.

  Zo'n 20 jaar geleden toegetreden tot de (toen nog) Jeugdcommissie, waarin ik me voornamelijk bezig hield met scheidsrechterszaken. Op dit moment actief in de Commissie Voetbalzaken waar we met een groot en enthousiast team als voetbalhart van de vereniging fungeren. Ik zit hier in het dagelijks bestuur met Sjors Fictorie en Cedric de Haan en ik hou me voornamelijk bezig met scheidsrechterszaken, seniorenzaken, social media, het voetbaltechnisch beleid en ben ondersteunend in diverse processen rondom het jeugdvoetbal. Mijn dochter en zoon zijn inmiddels beiden lid van onze vereniging en spelen in de Jo7-1 en de Jo7-4, waarbij ik één dag in de week als trainer actief ben.

   

  Wessel Blok – penningmeester

  Ik ben 33 jaar en woon al 30 jaar in Nederhorst den Berg. Sinds mijn 6e jaar ben ik al verbonden aan Voetbalvereniging Nederhorst. Ik heb tot mijn 25e gevoetbald bij Nederhorst, helaas door blessures heb ik moeten besluiten te stoppen. Op 12 jarige leeftijd ben ik begonnen als scheidsrechter bij VVN, en fluit nog steeds. Ik ben 2 jaar verantwoordelijk geweest voor het regelen van de scheidsrechters op de zaterdag, nu begeleid ik soms nog nieuwe scheidsrechters. Daarnaast heb ik in de Commissie Voetbalzaken gezeten, ben ik grensrechter en leider geweest bij het 1e elftal. Afgelopen twee jaar ben ik ook barcoördinator geweest, kortom een mooi lijstje bij een prachtige voetbalclub. Ik ben trots dat ik mijn steentje kan bijdragen aan deze club met vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten. Ik hoop snel dat we weer volle velden kunnen aanschouwen en gezellig samen een drankje kunnen doen aan de bar.

   

  Gerrit Jan Ruiter – voorzitter

  Sinds 2003 woonachtig in Nederhorst den Berg in "De Blijk'. Vrij snel nadat ik in het dorp ben komen wonen gestart met bestuursfuncties. In een dorp met vele mooie activiteiten en verenigingen vind ik het belangrijk om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Door dit met elkaar te doen, kunnen we immers ook al die mooie evenementen behouden voor het dorp. Sinds 2013 zit ik in het bestuur van VVN. Eerst als secretaris en sinds 2020 als voorzitter.

  Door mijn kinderen ben ik betrokken geraakt met de vereniging. Mag graag kijken bij hun wedstrijden en neem hierbij ook geregeld de vlag ter hand. Tevens zijn deze voetbaldagen ook mooie momenten om elkaar te treffen.

   

  Ralf van Leeuwen – secretaris

  Geboren en getogen in Nederhorst den Berg loop ik als speler al wat jaren op de velden van Voetbalvereniging Nederhorst. Eerst als jeugdspeler, later met wat uitstapjes buiten Nederhorst in de eerste elftallen op zaterdag en zondag. Tegenwoordig ben ik leider en trainer van een jeugdteam en speler van zondag 3. Samen met Femke en onze kinderen Sanne en Bram wonen we in Nederhorst den Berg.

  De afgelopen jaren heb ik in de Commissie Voetbalzaken gezeten, waarin ik me, met vele anderen, vooral bezig hield met de toernooien voor de jeugd. Nu dus in het bestuur. Samen met de vele vrijwilligers en diverse commissies veel (voetbal)plezier bieden aan de leden en daarbij de vereniging gezond houden. Ik kan niet wachten tot we weer volop de velden op mogen.