• Bij vv Nederhorst is per direct iedereen welkom om te komen trainen, zowel leden als niet-leden. Heb je de afgelopen tijd weinig kunnen sporten vanwege Corona of heb je gewoon altijd al eens kennis willen maken met de voetbalsport? Dan is dit je kans!

    T/m de laatste week van juni worden er voor alle jeugdelftallen wekelijks trainingen gegeven. Meedoen is simpel: Meld je aan op https://www.vvnederhorst.org/club_aanmelden/ als trainend lid. Niet-leden kunnen zich hier aanmelden en gratis meetrainen.

    Vanwege Corona geldt ons beleid zoals te vinden onderaan deze pagina. Lees dit goed door en houd je aan deze voorschriften. Vanaf nu geldt voor spelers <18 jaar dat ze onderling niet meer de 1,5 meter hoeven aan te houden. Dit moet nog wel naar de trainer. Gemengd trainen (<18 en >18 jaar samen) is niet toegestaan.

    Na aanmelden wordt er contact opgenomen en laten we weten in welk elftal jij of jouw kind is ingedeeld om te trainen. Het trainingsschema is eveneens onderaan deze pagina te vinden.

    Wij verwelkomen je graag de aankomende weken op onze velden. Heb je nog vriendjes en vriendinnetjes die misschien ook wel willen komen? Stuur ze dan dit bericht.

    Tot snel!