• Het loopt even niet bij Nederhorst. Voor de tweede keer op rij werd er verloren. GM was de Bergers vandaag met 0-3 de baas. Als de thuisploeg met name voor de rust de twee opgelegde kansen via Justin Wessels had benut, had de wedstrijd mogelijk een ander verloop gekregen.
    De heenwedstrijd had Nederhorst met 3-0 gewonnen maar vandaag werd het precies andersom. GM had het vandaag veel beter voor elkaar dan in de heenwedstrijd. Op meerdere plekken had men zich duidelijk versterkt hetgeen ook af was te zien aan het veldspel van de gasten. De eerste mogelijkheid was voor de thuisploeg. Al in de tweede minuut kreeg Luuk van Huisstede een kans maar schoot van dichtbij over. Vlak hierna een eerste gevaar van GM toen een crossbal goed werd aangenomen en op doel werd geschoten via de vandaag als invallend keeper actieve Bas Wenneker ging de bal tot hoekschop. Het spel ging op en neer zonder echte mogelijkheden. In de 23e minuut had Nederhorst een voorsprong moeten nemen. Jesse Heusen draaide zich goed vrij aan de rechterkant en draaide de bal in de loop van Justin die vrij voor de keeper had moeten scoren. De bal ging via een speler alsnog naast. Zes minuten later weer een 100% kans voor Justin. Nu was het Luuk die hem vrij voor de keeper zette maar op nieuw leverde dit geen doelpunt op. Deze niet benutte kansen zouden je verder in de wedstrijd opbreken. GM probeerde verzorgd op te bouwen en had voorin gevaarlijke mensen. Zo kopte een speler uit een voorzet van links net naast en scoorde de ploeg in de 44e minuut wel. Een lange trap naar voren werd vervolgens van rechts voorgegeven en kon vrij worden ingekopt. 0-1 bij rust door het niet zelf benutten van je kansen.
    Na de pauze begon de thuisploeg met veel druk naar voren zonder tot grote kansen te komen en zag ook helaas nog Jeffrey Terlien geblesseerd uitvallen. Ook meerdere hoekschoppen op het uur van Sam Boersma leverde niet het gewenste resultaat op. In de 63e minuut ging een verre uittrap van de GMkeeper over iedereen heen, invallend doelman Bas Wenneker bracht redding via een hoekschop die vervolgens doeltreffend werd afgerond. Zo stand het ineens 0-2 waar een gelijke stand op dat moment zuiverder was geweest. Vlak hierna viel ook de derde treffer. Een goed uitgespeelde aanval over rechts werd gestopt door Bas maar in de rebound alsnog ingeschoten. 0-3 De wedstrijd was beslist en alle goed bedoelde pogingen, waaronder een perfect ingeschoten vrijetrap van Job van Wijk en schoten van Luuk van Huisstede en Tom Wewer, leverde niets op. GM kreeg nog mogelijkheden maar vond Bas op hun weg.
    Volgende week de zware uitwedstrijd tegen koploper ‘sGraveland, die na hun 2-4 overwinning bij Altius hard op weg is naar het kampioenschap.