• Zondag 8 december, Super Sunday, en ook wij, de dames, mochten aan deze bijzondere dag deelnemen. Om half twaalf eerst gezellig met zijn allen aan het door de club aangeboden ontbijt en daarna de wei in. Veld 2, nat en zompig. Een wedstrijd dus op een zwaar te bespelen veld. Een vriendschappelijke wedstrijd tegen de dames van Muiderberg.

  Vandaag onder leiding van scheidsrechter Joep. Muiderberg had nog geen competitie gespeeld en wij zouden het wel even gaan doen..... Het bleek toch iets anders te zijn. Muiderberg had een paar heel sterke speelsters en we moesten dus flink aan de bak.

  Mariëlle, onze spits, was er even een paar weken tussenuit geweest, en had zichzelf een doel gegeven: ik ga vandaag scoren. Ze was dan ook messcherp.

  Toch was het Muiderberg dat als eerste echt gevaarlijk werd toen ze over links door kwam. De eerste bal vanaf de zijkant werd snoeihard ingeschoten en onze keepster kon nog net haar voet er tegenaan krijgen om een doelpunt te voorkomen. Helaas leverde dat wel gelijk een blessure op. Tanden op elkaar en doorgaan.

  Aan de andere kant werd Mariëlle mooi vrijgespeeld en kon zij alleen op de keepster af:
  1-0! Iedereen juichte, want het doel van Mariëlle was bereikt. We gunden het haar van harte. Dit was ook de ruststand.

  In de tweede helft ging Jip op doel en die deed het prima! De verdediging zette nog een tandje bij om Jip daarbij te helpen en ook het middenveld en de spits probeerden de bal zoveel mogelijk op de helft van Muiderberg te houden en dus de druk weg bij ons doel.

  Er waren weer verschillende kansen voor ons en weer was het Mariëlle die haar voet tegen de bal wist te krijgen en de keeper wist te verschalken: 2-0! De wedstrijd kabbelde verder en Nederhorst speelde goed samen. De bal werd steeds goed ingebracht van achteruit of vanaf het middenveld en Mariëlle werd goed vrijgespeeld en weer wist zij het doel te treffen, 3-0!

  Aan de andere kant een goede uitval van Muiderberg die knap de 3-1 scoorde. Maar wie dacht dat het gedaan was had het mis en kon zich nog één keer verbazen aan de weergaloze Mariëlle die voor een vierde keer het doel wist te treffen! De eindstand: 4-1!

  Vandaag mag dan Super Sunday zijn, maar wij hebben onze eigen Super Mariëlle!