• Beste (potentiĆ«le) jeugdleiders en -trainers,

  Hierbij nodigen wij jullie uit voor de startbijeenkomst op woensdag 5 september a.s. om 20.00 uur in de kantine. 
  Mocht je interesse hebben om eventueel een team te trainen en/of leiden, kom dan langs om de mogelijkheden/vragen met ons te bespreken.

  De meeste indelingen voor competitie en beker zijn inmiddels bekend en de eerste bekerwedstrijden staan voor 1 september a.s. al op het programma. Wij hebben voor alle jeugdteams (m.u.v. JO19-1) echter uitstel aangevraagd en zullen dus 8 september de eerste wedstrijden gaan spelen.

  De trainingen starten vanaf maandag 3 september (https://www.vvnederhorst.org/index.php/wedstrijden/trainingsschema/718-voorlopige-trainersbezetting-2014-2015).

  Graag gaan we tijdens de startbijeenkomst nader in op het gebruik van de voetbal.nl app en wedstrijdzaken app en zijn we beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

  Tevens zullen op deze avond de benodigde materialen/kleding worden overhandigd door de kledingcommissie. Mocht je de kleding eerder willen ontvangen, vanwege eventuele oefenwedstrijden, stuur dan even een mail naar kledingcommissie@vvnederhorst.org

  Indien er op voorhand al vragen of opmerkingen zijn, dan vernemen we dat graag per email op jeugdvoetbalvvn@gmail.com, zodat we dit ook met de andere leiders en trainers kunnen delen.

  Tot 5 september a.s.!

  Commissie Voetbalzaken