• Algemeen

  Voetbalvereniging Nederhorst is een bloeiende vereniging met op dit moment 25 teams en 350 leden. Om de vereniging draaiende te houden zijn sponsoren van ontzettend groot belang. Onze sponsoren bieden wij aantrekkelijke pakketen die de naamsbekendheid in het dorp en de wijde omgeving vergrootten. Dankzij de sponsorinkomsten kan de vereniging alle faciliteiten voor de gehele vereniging op peil houden. Denk aan het aanstellen van gekwalificeerde jeugdtrainers, aanschaf van trainingsmateriaal, voetbaldoelen en het organiseren van activiteiten en toernooien.
  Kiezen voor sponsoring betekend uitbreiding van uw naamsbekendheid en creƫert een positief imago naar bewoners en regio. Daarnaast toont u door uw sponsoring uw sympathie en verbondenheid met de club.
  Voor het uitvoeren van alle zaken rondom sponsoring is de sponsorcommissie in eerste instantie verantwoordelijk. Zij tracht door mondelinge en schriftelijke benadering van het bedrijfsleven en andere instanties belangstelling te wekken voor een vorm van sponsoring aan onze vereniging.

 • Sponsor worden?

  Voetbalvereniging Nederhorst biedt uitstekende mogelijkheden aan bedrijven die zich op een positieve willen presenteren aan een regionaal (en soms landelijk) publiek. Door sponsor te worden verbind u uw naam aan een bloeiende vereniging met een fonkelnieuw complex en een toekomstbestendig beleid.

  Momenteel zijn wij voor verschillende jeugdelftallen en seniorenelftallen op zoek naar tenue sponsoren. Kijk bij sponsormogelijkheden voor een overzicht van wat wij u kunnen bieden. Wij staan u graag persoonlijk te woord bij uw op kantoor of op ons nieuwe complex.

  Stuur een bericht of bel Patrick van der Helm op 06-12248189 voor een afspraak.

 • Sponsormogelijkheden bij VVN

 • Hoofdsponsor worden bij VVN?

  Klik hier!

  Hoofdsponsor

  Hoofdsponsor

  Hoofdsponsor worden bij VVN?

  Klik hier!

 • Hoofdsponsor Jeugd worden?

  Klik hier!

  Hoofdsponsor Jeugd

  Hoofdsponsor Jeugd

  Hoofdsponsor Jeugd worden?

  Klik hier!