• Trots kunnen wij melden dat Remco Sint onze hoofdtrainer zal blijven en dat hij zijn contract verlengt heeft voor onbepaalde tijd. Remco zal de aankomende jaren verder bouwen aan onze jonge selectie, met als uiteindelijke doel: het behalen van promotie naar de 3e klasse.

  Het 1e elftal staat momenteel op de 5e plek in de 4e klasse, waar het 2e elftal momenteel de 9e plek inneemt. Wekelijks zien we veel enthousiasme, progressie en hoge trainingsopkomst bij onze selectiespelers.

  Remco is de juiste man voor onze club, hij is als geen ander in staat om onze jonge selectie te begeleiden, te verbeteren en de juiste mix tussen plezier en prestatie te vinden, zo wisten de jonge mannen recent met maar liefst 3-0 te winnen van het Robin Hood van Steven Pienaar, de club die voorafgaand aan de competitie werd gezien als één van de favorieten.

  Uiteraard kan Remco dit niet alleen en wordt hij ontzorgd door een uitstekende technische staf, waarvan de meeste stafleden hebben aangegeven ook volgend seizoen bij ons te zullen blijven, hopelijk geldt dit uiteindelijk voor de gehele staf.

  Remco is zelf zeer te spreken over zijn contractverlenging:
  "Ik kijk met veel ambitie uit naar de toekomst van VVN en vind het een mooie uitdaging om samen met de overige stafleden onze jonge selectie verder te ontwikkelen. Ik hoop daarbij met elkaar veel plezier en successen te gaan beleven!“
   
  aldus een tevreden Remco Sint.