• Op vrijdag 9 september willen we het seizoen 22/23 aftrappen met een ouder & kind kick-off wedstrijd! Voorheen bekend als het ouder/kind toernooi.

  Deze kick-off wedstrijd is vrijblijvend maar mag je toch zeker niet missen als team! Hoe leuk om het seizoen af te trappen met een wedstrijdje tegen de papa’s en/of mama’s?!

  Waarom heeft deze avond zo zijn voordelen? Omdat jullie je nieuwe team alvast leren kennen in wedstrijdverband alvorens de eerste officiële wedstrijden weer van start gaan, het tevens leuk is, nu de teams weer opnieuw gevormd zijn, dat de ouders elkaar ook ontmoeten tijdens deze wedstrijd en omdat er na de wedstrijd ruimte is om nog even te blijven hangen en zo ook andere clubgenoten gedag te zeggen en vakantieverhalen uit te wisselen. Gezellig!

  Je speelt, tijdens de kick-off, als team tegen je eigen ouders. Kies tactisch, wordt het papa of mama die je tegenover je zet? Je wilt natuurlijk wel winnen! Maar zij geven het jullie vast en zeker niet cadeau...

  De wedstrijd die je speelt duurt een half uur en je wordt bij deelname, als team ingedeeld. We spelen 2x15 minuten. Indien er een pauze tussendoor gewenst is dien je daar in de speeltijd rekening mee te houden door deze iets te verkorten. Geef dit vooraf door aan de scheidsrechter, dan past hij/zij zich aan. Zo lopen wij niet uit op ons speelschema.

  Na afloop zorgen wij als activiteitencommissie voor limonade en wat lekkers. Met de winst op zak, zal dit extra smaken! Durven jullie de strijd aan? Vraag jullie ouders om mee te doen en geef jullie op!

  Hiervoor willen we vragen of enkel de leider/leidster van jullie team jullie aan wil melden bij de activiteitencommissie. Dit kunnen ze doen door een mail te sturen naar ronenjo@ziggo.nl en dat dient te gebeuren vóór 5 september 2022.

  We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag de 9de!