• Het is Nederhorst niet gelukt om een punt te pakken. Tegen de directe concurrent om de laatste plaats UVV ging men met 1-0 onderuit. Het grote probleem is en blijft het scorend vermogen van de ploeg. Opnieuw bleken de Bergers niet in staat om een doelpunt te maken. De enige goal van de wedstrijd viel in de 26e minuut. Uit een corner kon de bal makkelijk worden binnengekopt. Nederhorst probeerde het wel maar bleef ook na rust onmachtig in het creĆ«ren en afronden van kansen en of mogelijkheden.

Door het ontbreken van een grote hoeveelheid spelers werd er vandaag een beroep gedaan op twee oudgedienden. Zowel Jeroen Bouwer als Jeroen van de Burg begonnen daarom in de basis. UVV begon voortvarend en kreeg al gelijk twee mogelijkheden om de score te openen. Gelukkig stond Wesley op de goede plek. Het eerste aanvallende moment van de roodgelen kwam na 7 minuten toen een afstandsschot van Job na een goede actie van Ryan naast vloog. Bijna gelijk in de tegenaanval voorkwam Wesley een achterstand door een inzet van dichtbij te stoppen. Nederhorst kwam iets beter in de wedstrijd en zag een voorzet van Milan, ineens op de slof genomen door Jeroen van de Burg, in het zijnet belanden. Waar het duel in balans leek pakte UVV toch nog onverwacht de voorsprong. Uit een corner kon er ongehinderd ingekopt worden waarbij de bal schlemielig door de benen van Wesley het doel inrolde. Tot aan de rust gebeurde er niet veel meer en grossierde met name Nederhorst in veel en slordig balverlies.

Met meer druk naar voren begonnen de gasten aan de tweede helft. Ryan soleerde langs twee verdedigers maar strandde net voor de 16 meter. Vlak hierna werd hij uit voorzorg vervangen door Justin. Het kleine overwicht verwaterde en zo konden de gastheren weer eens gevaarlijk uitbreken. De inzet na het uitkappen van een verdediger verdween gelukkig in het zijnet. Opnieuw viel het op dat Nederhorst teveel de duels verloor met name op het middenveld. Een goede mogelijkheid kreeg Jeroen Bouwer toen hij na het doorkoppen van Jeroen van de Burg de bal uit de draai helaas in het zijnet schoot. Richard werd gewisseld voor Wessel en had Jeroen Bouwer bijna raak geprikt na een verre ingooi van Lars. In de 73e minuut werd de goed spelende Jeroen van de Burg gewisseld en kwam Joris in het veld. Die bracht met zijn fysiek veel power mee en verhoogde de Bergers de druk. Het spel werd er niet beter op maar aan de inzet lag het in dit laatste gedeelte zeker niet. Een indraaiende vrijetrap van Bob werd door twee spelers net gemist en nog geen twee minuten later werd er uit een identieke situatie wel gescoord. Milan schoot vanaf 16 meter de afvallende bal hard en hoog binnen. De goal werd helaas afgekeurd door de goede scheidsrechter wegens een duwfout. Een fel jagend Nederhorst lukte het niet en bleef onmachtig voor het doel van de tegenstander. Zo bleef de 1-0 op het bord staan en staat men door dit resultaat vaster op de laatste plaats.
    Volgende week komt een van de kampioenskandidaten ZSGOWMS op bezoek.