• Helaas heeft de onderhoudsgroep vanwege een afnemende gezondheid afscheid moeten nemen van vaste kracht Jos Vermeulen (Sr). Jos was vele jaren betrokken bij alle voorhanden zijnde werkzaamheden op de club. De laatste jaren was hij de specialist die op een uitstekende wijze de kleedruimten schoon hield. Het was Jos zijn passie en hij kon dan ook trots vertellen dat alles weer piekfijn schoon en in orde was.

  Niet alleen op de maandag- en vrijdagochtend maar ook als het nodig was in het weekend stond hij paraat. Zijn inzet missen we dan ook enorm.

  Door het noodgedwongen moeten stopen van Jos kan de onderhoudsgroep wel wat versterking gebruiken en niet alleen op zijn specialisatie.

   Heb je zin kom dan eens kijken op de maandag- of vrijdagmorgen.

  Onder het genot van een bakje koffie kunnen we dan vertellen wat zoal de werkzaamheden inhouden die de commissie uitvoert. Uiteraard wordt er tijdens de koffie alle wereldse problemen en voetbalwetenswaardigheden besproken.

   Als je op een andere manier denkt een bijdrage te kunnen leveren aan deze commissie kom eens langs of neem contact op met Piet van Leeuwen (0630459608)

  of Ad van Benschop ( 0625055451, advanbenschop@planet.nl)

  Iedereen is welkom want het bekende spreekwoord luidt “vele handen maken licht werk”

   De onderhoudscommissie.