• Sinds seizoen S18/19 is het sponsorteam versterkt met Mark de Hiep. Hij stelt zich aan jullie voor!

    Mijn naam is Mark de Hiep, en ik ben sinds augustus lid van de sponsorcommissie, het o zo belangrijke orgaan dat het mede mogelijk maakt onze prachtige voetbalclub te laten floreren! Ik ben een voetbaldier, ik voetbal zelf nog (sorry bij een andere club), maar ook bij de VVN 35+ eens in de drie maanden. Ik ben trainer en coach van JO9-1 waar mijn zoon Gijs voetbalt. Prachtig om te doen! En nu dus 'gestrikt' voor het binnenhalen van sponsorgelden.

     

    Voor mij geldt dat elke bijdrage goed is en op gelijke wijze wordt gewaardeerd, of het nu om een paar tientjes gaat of om duizenden Euro's. Clubsponsoring kan zakelijk gezien voor een bedrijf waarde opleveren, in geld maar zeker goodwill en exposure. Hart hebben voor een sociaal belangrijke verzamelplaats in een dorp kan ook een hele goede reden zijn om te sponsoren. VVN heeft een mooie mix van deze twee typen sponsoren.

    De komende tijd gaan we wat nieuwe sponsoring opzetten, en dienen nog wat lopende zaken te worden ingevuld. De zittende leden van de sponsorcommissie Patrick van der Helm en Diana Sabanovic hebben alles perfect op de rails, maar hebben het heel druk. Ik hoop hen te kunnen ondersteunen en samen ook nieuwe initiatieven te kunnen ontplooien. Gaat lukken! Tot ziens op de club en als je een bijdrage wilt leveren, dan weet je ons te vinden.