• Nederhorst heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen Diemen met een 3-2 overwinning afgesloten.
    Daar zag het de eerste helft niet naar uit. Diemen was over grote delen hiervan de betere en makkelijker voetballende ploeg. Nederhorst speelde onrustig en was onnauwkeurig en daardoor slordig met name aan de bal. Daar waar de gasten de bal vlot liet rondgaan met veel beweging en diepgang. Nederhorst was wel effectief want via treffers van Cristian Lam en Justin Wessels stond er wel een 2-1 voorsprong op het scorebord.
    Met enkele wisselingen was het na de pauze beter van Bergse zijde. Er werd feller gespeeld en er werd collectief beter druk gegeven. Ook was er meer rust aan de bal. Diemen had nu duidelijk meer last om tot een geslaagde aanval te komen. Via een benutte strafschop door Bram van der Wiel werd het zelfs 3-1 en in de allerlaatste minuut werd de eindstand bepaald op 3-2 toen een afstandsschot niet goed werd verwerkt en afgestraft.
    Helaas loopt de ziekenboeg aardig vol want op de tribune zaten maar liefst 5 spelers noodgedwongen toe te kijken! Hopelijk duurt dit voor trainer Sint dit niet al te lang.