• Nederhorst heeft een moeizame 0-1 overwinning behaald op het laag geklasseerde VIOD. Justin Wessels werd met zijn treffer in de 18e minuut dan ook matchwinnaar.
    Vandaag moest trainer Sint het doen zonder Job en de langdurig geblesseerden broers Terlien. Op de bank begonnen Thomas, Joris, Felix en Junny waarbij het goed was om te zien dat Joris na zijn ziekte weer kon aansluiten.
    Het zeer landelijk gelegen grasveld in Tienhoven bleek voor de meeste Bergers een handicap in deze wedstrijd. Veel ballen werden niet goed aangenomen of sprongen weg. In de achtste minuut dacht Levi zijn tegenstander voorbij te zijn maar werd hij ruw onderuitgehaald, weg kans. Twee minuten later was het opnieuw Levi die diep gestuurd nu alleen voor de keeper verscheen maar zijn inzet gekeerd worden. Hierna een eerste dreigende aanval van de thuisploeg. De snelle rechterspits raakte hierbij de paal. Nederhorst had het initiatief maar bleef slordig in de balaannames en voortzetting. Na opnieuw een mogelijkheid voor Levi werd het Justin die voor de 0-1 zorgde. Een pass van rechts kwam aan de andere kant voor de voeten van Justin die beheerst laag de bal binnen schoot. Dit leek het moment om door te pakken maar het spel van de Bergers bleef stroperig.
    De thuisploeg knokte voor iedere bal en schuwde de duels niet. Gelukkig had de scheidsrechter het spel goed in de hand en hoefde hij uiteindelijk maar een gele kaar voor de thuisploeg te trekken. VIOD kreeg nog een kans toen de arbiter niet floot voor een overtreding op Geert brak de linkerspits uit maar schoot veel te gehaast naast. Nederhorst kreeg een beste kans na een mooie passeeractie van Bram van der Wiel maar werd niet bekroond. Hij zag zijn inzet via de lat weer het veld in komen waar Darryl Bruster van dichtbij vervolgens een reuzekans mistte. Slechts een van de 7 hoekschoppen leverde gevaar op. Justin schoot slecht in maar via Tom viel de bal nog tegen de lat.
    Na de pauze een opnieuw aanvallend maar onmachtig Nederhorst. Justin had na drie minuten al de 2-0 moeten maken en niet veel later kreeg hij weer een kans maar zag de keeper als een sta in de weg. Kansen waren er voor de ingevallen Thomas en werd Levi binnen de 16 meter gevloerd maar wuifde de man in het zwart dit weg. Opnieuw wist Nederhorst maar weinig gevaar te creƫren uit de vele hoekschoppen en vrije trappen vanaf de zijkanten. Op het laatst nog een goede mogelijkheid voor de thuisploeg in een alles of niets offensiefje maar het bleef bij de benauwde 0-1. De punten tellen en op naar een zware week.
    Dinsdagavond 10 mei komt om 20.00 uur het sterke VVJ op bezoek en aankomende zaterdag 14 mei komt koploper Elinkwijk naar sportpark Meerzicht.