• Nederhorst heeft ook in de tweede Wijdemeerse derby tegen ASV ’65 de drie punten gepakt. In Ankeveen wist het een 1-0 achterstand om te buigen naar een 1-2 overwinning. Aanvoerder Job werd de matchwinner door in de 81ste minuut de winnende goal te maken.
    Nederhorst begon sterk op het Ankeveense grasveld. In de eerste vijf minuten creëerde het maar liefst drie kansen. Al na twee minuten had Thijs de 0-1 op zijn schoen na een goede pass van Gijs. De ASV-doelman wist zijn inzet echter prima te keren. Drie minuten later voorkwam hij wederom een voorsprong voor de Bergers door een schot van Sander te stoppen. Kort daarna was wederom Thijs dichtbij een doelpunt maar ook zijn kopbal werd gepakt.
    Na een harde tackel van Gijs ontving hij de eerste kaart van de wedstrijd. De verdediger mocht van geluk spreken dat de scheidsrechter het bij geel liet. In de negende minuut was de eerste kans voor de thuisploeg direct raak. Door miscommunicatie in de achterhoede van Nederhorst kwam een ASV-aanvaller, na een diepe bal, alleen op doelman Wesley af en ronde dit bekwaam af. Nederhorst moest deze tegenslag even verwerken en ASV kwam beter in de wedstrijd. Het spel van de thuisploeg bestond voornamelijk uit het hanteren van de lange bal om vanuit daar verder te voetballen. Grote kansen werden er in deze periode niet gecreëerd. Vijf minuten voor rust was de thuisploeg wel dichtbij het verdubbelen van de voorsprong. Een lage voorzet vanaf de rechterkant werd door een ASV-aanvaller op knappe wijze op doel gebracht maar door Wesley gered. Aan de andere kant was Luuk met een kopbal dichtbij de gelijkmaker. Zo ging Nederhorst enigszins tegen de verhouding in met een 1-0 achterstand de kleedkamer in.
    Bij Nederhorst één wijziging na rust. Sam kwam binnen de lijnen voor Thijs waardoor Job een linie opschoof naar de spitspositie. In de 51ste minuut kreeg Nederhorst direct een grote kans op de gelijkmaker. Na een prima aanval kwam de bal bij Job die in de grond leek te trappen en daarmee de kans onbenut liet. Nederhorst was net als in het begin van de eerste helft de bovenliggende partij zonder verder echt grote kansen te krijgen. Na bijna een uur spelen bracht trainer Remco Sint twee verse krachten met Justin en Thijmen voor Sander en Jasper. Maar ook de thuisploeg bleef zoeken naar een ruimere voorsprong en was daar dichtbij toen een van richting veranderd schot door Wesley nog maar net tot corner kon worden verwerkt. In de 70ste minuut kwam Nederhorst verdiend op gelijke hoogte. Een hoekschop van Sam werd door Gijs knap binnengekopt. Nederhorst ging direct daarna op zoek naar de voorsprong en in de 81ste minuut kwam deze er ook. Na een goede onderschepping op het middenveld stuurde Thijmen Job weg die de verdediger op knappe wijze omspeelde en bekwaam raak schoot. ASV moest nu komen en Nederhorst kreeg ruimte in de omschakeling. Zo was Luuk in de slotfase nog twee keer dichtbij een treffer maar zag hij beide pogingen voorlangs gaan. Bij de thuisploeg gingen de aanvallen vooral via de rechterkant. In de 89ste minuut waren ze het dichtst bij de gelijkmaker toen een speler een voorzet in kansrijke positie volledig miste. In de blessuretijd kwam Bas nog in het veld voor Tom en bleef het spannend. Na acht minuten blessuretijd floot de prima leidende scheidsrechter Wateler voor het eindsignaal en waren de drie punten voor Nederhorst binnen.
    Volgende week wederom een belangrijke wedstrijd als de nummer drie Real Sranang, dat twee punten meer heeft, op bezoek komt op sportpark Meerzicht.