• Nederhorst heeft revanche genomen op het Utrechtse VVJ. Net als de heenwedstrijd werd er ook nu in de avond gespeeld. Waar uit nipt werd verloren bleven de Bergers deze wedstrijd met 2-1 verdiend aan de goede kant van de score. Door de winst op concurrent VVJ blijft Nederhorst in de race voor een nacompetitieplek.
    De thuisploeg begon geconcentreerd aan dit treffen hetgeen al in de 4e minuut een voorsprong betekende. Felix werd diep gestuurd en rondde fraai af 1-0. Nederhorst hield goed druk op de tegenstander en was gedurende het eerste half uur duidelijk de betere ploeg. Mogelijkheden waren er ook zo werd een lage voorzet van Job een prooi voor de keeper en kon Joris net niet genoeg met het hoofd kracht zetten op een vrije kop kans. Niet veel later had Felix de tweede treffer op zijn schoen maar stuitte alleen voor de keeper. VVJ met goede voetballers in de gelederen kwam er maar sporadisch aan te pas en ging veelvuldig in discussie met de scheidsrechter van dienst. Joris werd op het half uur fors onderuit gelopen en moest zich hierdoor wat later laten vervangen door Thomas. VVJ kreeg in de 35e minuut pas haar eerste kans en pareerde Wesley een laag schot tot corner. Twee minuten later moest Geert een gevaarlijke voorzet tot hoekschop koppen voor de achter hem staande vrije man. Uit de corner viel wat gelukkig de gelijkmaker toen de afvallende bal werd ingeschoten en door een woud aan benen in de hoek binnen viel 1-1. Nog voor rust had den de roodgelen eer op een voorsprong moeten komen toen Sander op aangeven van Felix had moeten scoren maar tegen de keeper aanschoot. Op slag van rust moest Wesley ook nog een keer handelend optreden na een snelle omschakeling van de gasten. Het bleef voor de Bergers wat teleurstellend echter 1-1 bij de rust.
    Nederhorst begon gelijk scherp en zag een vrije trap van een kleine 25 meter door Philip snoeihard tegen de paal belanden. Pech en helaas niet de voorsprong. Net als voor rust was ook nu de thuisploeg in de eerste fase de bovenliggende partij. VVJ kwam in de 13e minuut voor het eerst weer gevaarlijk voor het doel via een goed genomen vrije trap. Vanaf dit moment ging het spel op en neer en bleef het tot het einde toe spannend. Sander had een kop kans op aangeven van Bram en in de tegenaanval wist Lars een schot van de spits tijdig te blokken. In de 25e minuut een prachtige aanval van de Bergers waarbij een bal van de doellijn werd gered en in tweede termijn door Job overgeschoten. Justin moest zich geblesseerd laten vervangen door Tom. VVJ kwam met enkele niet ongevaarlijke hoekschoppen maar het was in de omschakeling Nederhorst die weer gevaarlijk was maar was de eindpass van Sander onnauwkeurig. In de 32e minuut pakte Nederhorst opnieuw de voorsprong. Via een mooie aanval over links kwam de bal via Tom en Sander bij Felix die beheerst zijn tweede van de dag kon maken 2-1. VVJ bracht enkele verse krachten en voerde de druk iets op maar kwam niet verder dan enkele hoekschoppen. In de omschakeling was Nederhorst gevaarlijk bleef het spannend en redde Wesley in blessuretijd nog een keer goed op een inzet van een VVJ aanvaller.
    De overwinning was zeker verdiend gezien de betere kansen over de hele wedstrijd gezien voor de Bergers. Door dit resultaat behoud Nederhorst zicht op een nacompetitie plek. Zaterdag komt koploper Elinkwijk naar sportpark Meerzicht. Met eenzelfde gedreven aanpak en instelling van het hele team kan men het de koploper lastig maken.