• Voordat volgende week de competitie weer van start gaat speelt Nederhorst nog een tweetal oefenwedstrijden. Zaterdag stond de wedstrijd in Baarn op de rol tegen de plaatselijke SV.
    Al om 12.00 werd er afgetrapt hetgeen voor sommige spelers een vroegertje betekende. Met 15 spelers werd er afgereisd zonder de langdurig geblesseerde Steven Stijvers, de zieke Justin Wessels, Jefrey Terlien en Casper Bos.
    Baarn de nummer 5 uit de vierde klasse D en Nederhorst begonnen gedreven aan de wedstrijd. Beide ploegen zochten waar mogelijk de aanval en probeerde verzorgd op te bouwen. Al vroeg kreeg Thijs Bouwman een enorme mogelijkheid om de score te openen toen hij in de 7e minuut alleen op de keeper kon afgaan. Helaas treuzelde hij te lang en kon een verdediger nog redding brengen. De voorsprong kwam er toch toen Luuk van Huisstede enkele minuten later een mooi ingebrachte vrijetrap van Sam Boersma raak kopte.0-1. Beide ploegen toonde veel inzet en bij vlagen aardig positiespel. Baarn kwam wel bij het doel van Wesley van der Helm maar echt gevaarlijk werd men sporadisch. Toch viel na het niet goed wegwerken van de bal deze voor de voeten van een Baarn speler en zo voor de gelijkmaker zorgde. Nog geen drie minuten later stond het alweer 1-2. Een perfect uitgevoerde aanval over rechts waarbij via een mooie driehoek combinatie de bal bij Sander Verheul kwam die met een fraaie lichaamsschijnbeweging de laatste man op het verkeerde been zette en scoorde. Aangezien er 3x 30 minuten werd gespeeld werd er na ieder half uur steeds flink gewisseld door trainer Sint. Pas in het laatste gedeelte werd er verder gescoord. Eerst benutte Job van Wijk een strafschop nadat Thijs gevloerd was binnen de 16 meter, scoorde Sander zijn tweede via een lob over de keeper na overigens goed voorwerk van Mike Bergman en Tom Wewer. Het slotakkoord van Bergse zijde kwam van de voeten van Thijs die beheerst de vijfde treffer binnen schoot. Vlak voor tijd viel nog een tweede tegentreffer. Eindstand derhalve 2-5 in Bergs voordeel in een bij vlagen aantrekkelijk duel.

    Dinsdagavond oefent Nederhorst nog thuis tegen FCWeesp waarna men zaterdag op Meerzicht de competitie hervat tegen de nummer 2 op de ranglijst Fortius.