• Nederhotst 1 heeft vandaag een nipte, maar verdiende overwinning behaald op het laag geplaatste Forza Almere.
    In de 1e minuut een aanval van Forza over rechts, waarna de voorzet van dichtbij werd ingeschoten en via de onderkant van de lat het veld weer insprong en verder verwerkt werd door de Nederhorst defensie. In de 3e minuut kreeg Nederhorst een corner te nemen. De daaruit volgende scrimmage leverde verder niets op. In de 10e minuut kreeg de thuisclub een vrije trap te nemen. Steven passte op Marco, die de bal in het strafschopgebied plaatse, precies op het hoofd van Lars van Wijk, die net als vorige week de 1-0 aantekende. Hierna een rommelige periode waarbij helaas Bas Wenneker met een blessure moest uitvallen en werd vervangen door Tiemo Dijkstra. In de 31e minuut eindelijke weer eens een doelpoging van de thuisclub. Steven gaf een goede voorzet op Marco, maar diens schot was te zacht en gemakkelijk houdbaar. Nederhorst was veruit de bovenliggende partij en kreeg vele kansen. In de 41e minuut kopte Sander een bal uit een corner op de bovenkant van de lat en in de 44e minuut had Job toch echt moeten scoren toen hij na een mooie pass van Justin alleen voor de keeper kwam, maar de bal tegen de keeper op mikte. Forza stelde hier echt zeer weinig tegenover, enige wapenfeit, in de laatste minuut een schot van links, dat hoog over ging. Kortom de voorsprong had wel iets meer mogen zijn dan de karige 1-0.
    In de tweede helft kwam Nederhorst goed uit de startblokken, met de intentie de wedstrijd snel te beslissen. Een schot van Justin ging net naast en een poging van Wessel ging hoog over, evenals een afstandsschot van Geert in de 50e minuut. Inde 56e minuut ging Marco op links goed door, maar zijn voorzet werd door niemand op waarde geschat. Bij een voorzet vanaf links van Justin stond helaas ook niemand op de geide plaats. Hierna schoot Job vanaf de 16 meterlijn hoog over. Koert hierna weer een voor Job, maar zijn schot ging weer over. In de 84e minuut een voorzet van Justin op Steven die teruglegde, waarna Geert de keeper op zijn weg vond.
    Omdat de thuisclub het niet afmaakte, geloofde zowaar Forza weer in de gelijkmaker. Ze drongen iets aan, maar de kwaliteit van de gasten uit Almere was pover en zij konden zodoende ook nu geen enkele kans creeƫren.
    Uiteraard een zeer verdiende overwinning voor de mannen van Remco Sint, maar ze hadden deze wedstrijd echt eerder moeten beslissen en met veel ruimere cijfers.