• Nedehorst begon vandaag nagenoeg op volle sterkte aan het duel tegen BVV ’31 uit Blaricum. De thuisclub kwam voortvarend uit de startblokken. In de 2e minuut een mogelijkheid voor Job, maar zijn poging ging via de keeper over. De tegenstander ontsnapte in de beginminuten ten onrechte aan twee zuivere gele kaarten na harde overtredingen op Steven Stijvers. In de 6e minuut kwam de thuisclub terecht op een 1-0 voorsprong. Justin Wessels speelde zich op links mooi vrij en vanaf 20 meter krulde hij de bal mooi in de rechterbenedenhoek. Dit opende eindelijk weer eens perspectief op een overwinning voor de formatie van Remco Sint. Het eerste half uur was de thuisclub duidelijk sterker. De inzet was weer als vanouds en het wachten was op meer doelpunten Een voorzet van Job werd een prooi voor de keeper, een actie van Justin smoorde in de buurt van de 16 meter en een voorzet van links van Job werd door Sander Verheul helaas naast gekopt. Een vrije trap van links werd door Lars vanaf rechts weer ingespeeld, maar er stond niemand voor het doel. In de 30e minuut werd een hoekschop van BVV afgeslagen, de bal werd opgepikt door een aanvaller, die zich tussen twee man van Nederhorst zeer opzichtig liet vallen en de arbiter wees pardoes naar de stip. De grensrechter vlagde voor deze duikeling, maar de leidsman nam ten onrechte niet de moeite om deze te raadplegen. in het daaropvolgende tumult kreeg Jeffrey ten onrechte zijn tweede gele kaart en kon gaan douchen. Na enkele minuten oponthoud benutten de gasten de strafschop (1-1). De thuisclub pakte de draad weer op en kreeg in de 37e minuut een vrije trap op rechts te nemen. Steven plaatste de bal in het doelgebied, waarna Sander van dichtbij intikte (2-1). Dit gaf de Nederhorst-fan weer moed, maar helaas een minuut later werd de weifelend optredende Nederhorst-defensie verrast en dat betekende al snel weer de gelijkmaker (2-2).
    Na rust was BVV in het begin wat meer te vinden op de Nederhorst-helft. Bij een uitval van de gasten uit Blaricum maakte Marco middels een mooie tackle een aanval van BVV onschadelijk. In de 63e minuut ging een speler van de gasten te hard door op keeper Wesley, maar deze kon na enkele minuten oponthoud verder spelen. De meeste mogelijkheden waren toch voor de thuisclub. In de 75e minuut kwam Job alleen door, maar de keeper van de gasten redde mooi. Hierna kreeg BVV een redelijke kans maar de voorzet vanaf links was aan niemand voor het doel besteed. Nederhorst rook toch nog zijn kansen en bleef het proberen. In de 80e minuut een uitval, waarbij Job uiteindelijk op Sander paste, die helaas vanaf 16 meter net overschoot. Drie minuten voor tijd had de thuisclub met wat meer geluk de wedstrijd alsnog kunnen beslissen. De vrije trap van Steven kon door Lars vlak voor doel net niet goed worden geraakt. Zo bleef het 2-2 en dat was eigenlijk te weinig voor de thuisclub. Het scoorde weliswaar vandaag wel , maar twee doelpunten waren een magere afspiegeling van de mogelijkheden en kansen.
    Het vertoonde spel geeft in ieder geval weer moed voor de volgende weken. Zaterdag 25 maart gaat men naar het laaggeplaatste Forza Almere.