• Nederhorst speelde voor de zesde achtereenvolgende wedstrijd gelijk. Na een 2-0 voorsprong bij de rust wist Diemen na de pauze de stand verdiend op 2-2 te brengen. Door dit gelijke spel en de eerdere 6 punten aftrek door het uit de competitie halen van Robin Hood staan de Bergers nu op een nacompetitie plaats. Het worden nog spannende weken voor de ploeg van trainer Sint.
    Opnieuw was het puzzelen vanwege het ontbreken van de gebroeders Van Wijk. Het elftal wat vandaag aantrad was mede daardoor wel heel jong.
    Het eerste kwartier gebeurde er weinig en waren de ploegen in evenwicht. Rond de twintigste minuut kwamen er goede mogelijkheden voor de roodgelen. Na een goede passeeractie van Gijs Straman gaf hij Tom Wewer een uitstekende schietkans. Het schot van Tom was echter krachteloos en werd een eenvoudig prooi voor de keeper. Gelijk hierna gleed Sander Verheul bijna langs twee verdedigers maar werd zijn inzet geblokt. Weer een minuut later werd uit een hoekschop de kopbal van Sander van de doellijn gewerkt. In de beste fase van de thuisploeg vielen de treffers nadat eerst nog een gevaarlijke voorzet van Diemen onschadelijk werd gemaakt. De vandaag uitblinkende doelman Wesley van der Helm trapte de bal gedragen door de wind ver uit en viel over de verdediging voor de voeten van Bas Wenneker die beheerst en fraai met een lob de keeper passeerde en 1-0 aantekende. Niet veel later speelde Tom zich op de achterlijn goed vrij en werd zijn voorzet door Steven Stijvers doeltreffend afgerond 2-0. Wederom een comfortabele voorsprong dus voor de Bergers. Diemen gooide er na deze stand er een schepje bovenop en werd de laatste tien minuten wat sterker. Het kreeg een goede mogelijkheid op een aansluittreffer maar het bleef 2-0 bij rust.
    Na de pauze een fel startend Diemen die eigenlijk de gehele tweede helft de boventoon voerde. Nederhorst kon amper nog voor gevaar zorgen en miste vooral de rust aan de bal. Te slordig en te gehaast werd er gespeeld tegen het nu goed combinerende Diemen. Het was dan ook niet vreemd dat de gasten in de 60e minuut de aansluittreffer konden scoren. De druk werd steeds groter en zeven minuten later viel uit een ingooi de gelijkmaker. Hier zag de Nederhorst verdediging er niet best uit. Het was aan Wesley te danken dat er niet meer werd gescoord en de stand bleef staan op de 2-2 eindstand.