• Voor de vijfde keer speelde Nederhorst gelijk deze competitie. In en tegen Diemen werd het voor de derde keer 1-1. Een knap resultaat aangezien men meer dan een uur met 10 man moest spelen vanwege een vroege rode kaart voor Olivier Sorber.
    Nederhorst kon in het begin het initiatief nemen aangezien de thuisploeg zich liet inzakken. Met snelle voorwaartsen gokte men op de snelle omschakeling. De Bergers combineerde makkelijk maar het overwicht leverde geen echte kans op. Diemen zorgde in de 12e minuut voor wat gevaar met een laag ingeschoten vrije trap die moeizaam werd gestopt. Niet veel later had Sander een open kans na mistasten in de Diemen verdediging. Zijn inzet voor een leeg doel ging echter over. Direct hierna een snelle aanval waarbij Luuk Geert over rechts wegstuurde. Zijn voorzet werd hard ingekopt maar helaas recht in de handen van de keeper. Na ruim twintig minuten kwam de wedstrijd meer in evenwicht en moest Job ingrijpen op een goede passeeractie van de linkerspits. Ook vloog een afstandsschot net over de lat.
    Op het half uur gooide Job snel in op Luuk die vervolgens Sander aanspeelde en die uit de draai bijna doel trof. Vlak hierna zou een diepe bal een prooi worden voor keeper Wesley. In de sprint die de spits hierop deed samen met Olivier raakte zij elkaar en vond de scheidsrechter tot verbazing van velen dit rood vanwege een doorgebroken speler. Zeer discutabel mede gezien het feit dat de spits nooit meer bij de bal kon komen. Ondanks de protesten bleef hij bij zijn beslissing en moest Nederhorst met 10 man verder. Dit vereiste een omzetting en ging Job achterop spelen. Nederhorst knokte vanaf dit moment nog harder voor iedere bal om zo een resultaat te halen. De rust viel met 0-0.
    Na de pauze moesten de Bergers logischerwijze meer achteruit. Het lukte de thuisploeg maar moeilijk om een gaatje te vinden in de hechte defensie. Nederhorst knokte in alle linies en ontving kaarten van de kwistig strooiende arbiter. Sander werd in de 57e minuut diep gestuurd dacht alleen door te kunnen gaan maar werd gevloerd net buiten de zestien meter. Nu trok de scheidsrechter geen rood maar slechts geel. De vrijetrap werd door Job hard en laag ingeschoten maar leverde geen goal op. Diemen drukte wel maar vond steeds de hardwerkende mannen en een goed keepende Wesley op hun pad. In de 68e minuut namen de manen van trainer Sint zelfs een voorsprong. Een goed getrapte hoekschop van Luuk werd perfect en onhoudbaar door Gijs binnengekopt 0-1 en leidde tot een enorme vreugde. Helaas wist men de voorsprong niet lang vast te houden want 5 minuten later werd het 1-1 toen een bal in een rebound hard werd raak geschoten. Diemen gooide nog meer op de aanval en kreeg wat halve mogelijkheden. Nadat eerst in de 90e minuut Job zwaar onderuit werd geschopt, wat terecht ook rood opleverde, had Luuk in de 96e minuut de winnende nog op zijn schoen. Zijn schot teisterde de lat en ook een laatste vrijetrap van Job leverde niets meer op. Een gezien de getoonde inzet en mogelijkheden was zeker verdiend te noemen.
    Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop. Nederhorst ontvangt dan thuis Zeeburgia.