• Op de gezellige Super Sunday, beginnend met een ontbijt of lunch voor iedere senioren team mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, werden er door de vele regen afgelasting van het derde en vierde 4 punten binnen gehaald. Nederhorst 2 pakte een belangrijke 2-1 overwinning op een van de topploegen Hooglanderveen en Nederhorst 1 wist vlak voor tijd verdiend met 2-2 een punt te pakken op VVZA.

  Bekijk hier de fotoserie van de gezelligheid op de Super Sunday: Super Sunday 9 december (door Maarten Verhoeven)

  De eerste mogelijkheid was in de derde minuut voor de thuisploeg toen Steven een voorzet van Job net naast kopte. Hierna een langere periode met over en weer wat aanvallen zonder gevaar. In de 14e minuut had Job pech toen hij een voorzet van Milan prima onder controle bracht maar snoeihard de lat trof. Niet veel later een kans voor de gasten toen een lange trap van achteruit de nummer 11 bereikte die bedacht zich niet maar zag zijn inzet door Oscar gestopt worden. De straffe wind maakte het moeilijk voor beide ploegen waarbij VVZA gaande weg iets makkelijker elkaar wist te vinden. Oscar moest gestrekt naar de hoek na een hard en geplaatst schot. Nederhorst verloor het overwicht op het middenveld en speelde vaak te gehaast. Het weer werd er niet beter op middels een felle regenbui en hard wind. Het enige mooie waren de twee regenbogen op de achtergrond. Bijna uit het niets pakten de gasten acht minuten voor rust de voorsprong toen de inkomende Ouwekerk een trap vanaf rechts binnen kopte. Luuk kreeg op slag van rust de kans op de gelijkmaker. Geheel vrij voor de keeper schoot hij niet precies genoeg en pakte de doelman de bal. Zo brak de rust met 0-1 achterstand aan.
  In de rust voerde trainer Van Egmond twee wissels toe. Lars Huussen en Levi Matsari kwamen voor Bob en Milan. Nederhorst pakte het goed op in de tweede helft met een meer centraal spelende Joris en meer felheid op de bal verkreeg men een overwicht. Na eerst nog twee corners voor de gasten was het bijna raak na een indraaiende corner. Levi ging in de 56e minuut goed door, trok de bal vanaf de achterlijn terug maar zijn inzet werd geblokt tot corner. Drie minuten later had Job een unieke kans op een voorzet van Lars H. De keeper liet de voorzet door zijn handen gaan en de geheel vrijstaande Job kopte over het lege doel heen. Nederhorst zat nu in een sterke fase en het was dan ook terecht dat de gelijkmaker viel. Luuk kopte fantastisch raak op een indraaiende voorzet van Job. De vele supporters gingen er nu echt voor zitten want het zou zomaar erop en erover kunnen worden. Luuk schoot echter uit een vrije trap net naast en het was een beetje tegen de verhouding in dat de gasten uit Amersfoort weer op voorsprong kwamen. Door achterin niet adequaat in te grijpen kon Van Elst de 1-2 binnen schieten. Een domper voor de thuisploeg maar men gaf de strijd niet op. Job kreeg weer een goede mogelijkheid maar in plaats van te koppen wilde hij de bal via de borst eerst onder controle brengen. De trainer bracht nog een extra aanvaller via Stefano die voor verdediger Idrisi kwam. Alles werd op de aanval gegooid. Stefano zag van dichtbij een schot geblokt worden maar het was Levi die in de 90e minuut toh nog voor de dik verdiende gelijkmaker zorgde. Van ver kopte hij een voorzet van Job met een boog over de keeper en viel de bal tot vreugde van alle aanwezigen binnen. De vrouwelijke scheidsrechter Marijke Steur kende weinig problemen met deze sportieve wedstrijd.
  De 2-2 eindscore was zeker gezien de kansen verhouding verdiend te noemen. Met name na de rust had Nederhorst een overwicht en kreeg het over de hele wedstrijd gezien de beste kansen. Man off the match was Luuk van Huisstede die gedreven speelde en een fraaie gelijkmaker scoorde.
  Volgende week speelt Nederhorst zijn laatste wedstrijd voor de winterstop. In Nieuwegein is UVV dan de tegenstander.

  Na afloop werd Super Sunday nog even doorgevierd onder de muziek van Enjoy Entertainment mede mogelijk gemaakt en dank aan de volgende sponsoren;
  Stichting Voetbalcomplex Nederhorst, Slagerij Han Janmaat, DK Automation, MDKR, Ruiter Advies & Ondersteuning, Hotel Hart van Weesp en Selectie VV Nederhorst.