• Nederhorst heeft zich nog niet weten te plaatsen voor de nacompetitie voor promotie. Tegen concurrent UVV werd het een 2-2 gelijkspel. Volgende week dient er gewonnen te worden in de laatste competitiewedstrijd bij DWSM in Maarssen.
    Het werd een vreemde wedstrijd waarbij scheidsrechter Van der Veer uit Amersfoort na rust maar liefst 3 keer de rode kaart moest trekken voor de gasten uit Utrecht.
    Het spel voor rust werd gekenmerkt door veel onderbrekingen en vooral veel commentaar die de speler van UVV gaven aan het adres van de scheidsrechter. Dit leverde ze binnen 15 minuten al 4 x een gele kaart op hetgeen ze later in het duel zou opbreken. Het spel was van beide zijden niet hoogstaand en het werd meer een gevecht om de punten. Kansen waren schaars maar had Felix York in de 32e minuut alleen op de keeper afgaand voor de voorsprong moeten zorgen. UVV met twee handige spitsen had rond de twintigste minuut een goede mogelijkheid toen de linkerspits langs twee verdedigers gleed maar zijn schot geblokt zag worden. In de 45e minuut was het wel UVV die de score opende toen een afvallende bal laag werd ingeschoten. Justin Wessels had nog voor de pauze de gelijkmaker moeten maken of de bal anders moeten afleggen op de geheel vrijstaande Joris van Tol.
    Na de rust waarin Justin gewisseld was voor Thomas een meer aanvallende thuisploeg. Een drietal kansen werden niet benut, Felix middels een hakbal, Thomas die niet schoot maar aflegde op Bram en Job kreeg de beste mogelijkheid toen een laag genomen hoekschop van Philip via een overstapje van Thomas Job de vrije schietkans bood maar de bal maar half raakte. Na een kwartier wist UVV de stand zelfs op 0-2 te brengen toen een voorzet van rechts wel heel makkelijk kon worden binnengekopt. Hierna werd het een kaarten festival. Dit leverde rood op voor de laatste man van de gasten en toen Thomas Grolleman op aangeven van Job van Wijk voor de aansluittreffer zorgde werd er weer rood gegeven. In de 27e minuut kreeg Nederhorst een strafschop en mocht ook de keeper met rood van het veld. UVV vond dit blijkbaar genoeg onrecht in hun ogen en stapte van het veld. Na een onderbreking van ruim twintig minuten besloot men toch door te gaan. Nederhorst begon met een strafschop en UVV met nog maar 8 man. Helaas schoot Thomas de strafschop slecht in en werd deze gestopt. Het overwicht van Nederhorst was gezien de numerieke meerderheid natuurlijk groot maar het duurde toch nog lang voordat de gelijkmaker viel. In de 82e minuut maakte Geert Hagen de goal toen de bal uit een corner van Philip voor zijn voeten viel en hij droog binnenschoot 2-2. Kansen op de zege waren er nog maar een inzet van Felix en van Sander werden geblokt en een kopbal van Levi ging over.
    Door een zege zou Nederhorst geplaatst zijn voor de nacompetitie maar moet dit nu aanstaande zaterdag uit bij DWSM dit alsnog zien te bereiken.