• vvn-pvc
  • Vanwege vakanties, blessures en een schorsing waren maar liefst 6 spelers niet inzetbaar voor de technische staf. Het werd dus improviseren voor de trainer maar het moet gezegd Nederhorst streed voor elke meter en behaalde zo een verdiend punt tegen de degradant uit de tweede klasse.

    Bekijk ook de fotoserie door Maarten Verhoeven: foto's VVN-PVC

    In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Het eerste gevaar kwam pas na 12 minuten toen er wat gevaar voor het doel van Oscar ontstond uit een corner. Vlak hierna moest Oscar een hard schot pareren. Nederhorst hard werkend kreeg via een afstandsschot van Luuk een eerste mogelijkheid. Vrij onverwacht was het de thuisploeg die op voorsprong kwam. Thomas pikte een afvallende bal goed op en schoot met een geplaatst schot de bal laag in de hoek. Helaas moest gelijk hierna ook Luuk van Huisstede geblesseerd naar de kant. Hij werd goed vervangen door A junior Ryan Vrijhoef. PVC werd iest sterker en het duurde niet lang of de gelijkmaker viel. Eerst ging een schot voorlangs maar toen even later de bal niet werd weggewerkt was het de spits die door twee man te omspelen raak prikte en voor de 1-1- tussenstand zorgde. Voor de pauze nog een mogelijkheid voor de gasten maar Lars Hussen voorkwam via een corner erger.
    De tweede helft werd er een zonder al te veel mogelijkheden voor beide teams. Ryan werd diep gestuurd door Job maar zag Milan net te kort komen om zijn voorzet af te ronden. Tien minuten na de rust mocht PVC tot tweemaal toe een vrije trap nemen op 20 meter van het doel. Het leverde gelukkig voor de Bergers geen gevaar op. Milan kreeg nog een goede schietkans en Thimo verschalkte bijna zijn eigen doelman. Bob de Bruin was inmiddels gekomen voor Milan en zag een ver afstandsschot van Job net over gaan. De hard werkende Sander zag na een mooie aanval met Joris zijn schot geblokt worden tot corner. De beste kans op de overwinning was er voor Ryan. Hij zag na een diep gegeven bal zijn hard ingeschoten bal door de keeper tot corner verwerkt worden. Ook een tweetal late corners leverde het niet zo gewenste resultaat op en bleef het bij een puntendeling. Complimenten voor alle invallers vandaag. Thiemo, Wessel, Ryan en Sander haalden allemaal een ruime voldoende.