• Nederhorst heeft in de uitwedstrijd in Hilversum tegen BZC’13 twee punten verspeeld. In een niet al te hoogstaand duel bleef het bij 0-0. Gezien het overwicht en kansen had Nederhorst de overwinning moeten pakken. Alleen al voor de rust kreeg men 8 hoekschoppen en 6 kansen tegenover de thuisploeg nul.
    Nederhorst miste vandaag om uiteenlopende redenen 6 spelers waaronder eerste doelman Wesley van der Helm. Bas Wenneker, normaal speler, stond op doel kreeg weinig te doen en deed dit dan ook naar behoren. De roodgelen namen gelijk het initiatief in de wedstrijd en het was Gijs Straman die met een schot van afstaand voor het eerste wapenfeit zorgde. Rond de 13e minuut verschillende hoekschoppen waaruit mogelijkheden ontstonden. Zo kopte Tom Wewer net naast en had Job van Wijk zijn vizier niet op scherp en kopte ook net naast. In de 22e minuut een laag genomen corner die Job hard inschoot maar zijn inzet weer geblokt zag worden tot een hoekschop. BZC werkte hard en toonde veel inzet maar kwam niet of nauwelijks bij het doel van Bas. Gijs werd diep gestuurd maar zag ook zijn inzet weer tot corner verwerkt. Ook een vrijetrap van Job vloog net over de deklat. Pas na 30 minuten werd het aandeel van de thuisploeg wat groter vooral door fysiek spel en het hanteren van de lange bal. In de 40e minuut had Nederhorst de beste kans op een voorsprong. Justin Wessels zag zijn hard ingeschoten bal van de lijn gehaald worden en ook in de rebound lukte het Thijs Bouwman niet doeltreffend te zijn. Het zat de Bergers niet mee want met een 6 tal goede mogelijkheden had er met een voorsprong de rust in moeten worden gegaan. Het bleef echter 0-0.
    Na de rust werd het spel er niet beter op. De eerste 20 minuten had Nederhorst nog het betere van het spel maar ging naarmate de tweede helft vorderde mee in het gehaaste en slordige spel van de tegenstander. Opnieuw waren de beste kansen voor de gasten. Zo kreeg Tom een vrije schietkans na een goede aanval over links. Gijs gaf voor Justin legde af op de geheel vrijstaande Tom die van 15 meter over schoot. Dit had een treffer moeten zijn. Thijs en Thiemo werden gewisseld en voor hen kwamen Dani van de Broek en Siem Dalmulder in het veld. BZC werd wat sterker maar kreeg pas in de 65e minuut van de wedstrijd een goede kans. Een afstandsschot tikte Bas bekwaam over de lat. BZC gooide nog meer strijd in de duels en probeerde wat te forceren. Tot echte kansen kwam men niet. Jesse Heusen verving nog Cristian Lam maar Gijs Straman had de wedstrijd kunnen en moeten beslissen toen hij via een korte combinatie alleen op de keeper af kon gaan. Die redde door de inzet van dichtbij te blokken. Een paar minuten voor tijd was het nog bijna raak uit een voorzet van Ruben Hogenberg. Helaas viel de verdiende treffer niet en moest Nederhorst genoegen nemen met het 0-0 gelijke spel.