• Nederhorst is het weer niet gelukt om drie punten te pakken. In de 90e minuut stonden de Bergers nog met 1-3 voor in Ankeveen tegen ASV’65. In de veel te lang gegeven blessuretijd van ruim 10 minuten, van de zijn eigen wedstrijd fluitende arbiter Huurdeman, wist ASV nog tot de 3-3 eindstand terug te komen.
    ASV begon fel aan de wedstrijd en claimde na vier minuten een doelpunt omdat er een bal over de doellijn was geweest. Dit was echter niet het geval. In de tiende minuut een mooie aanval over links van de roodgelen waar Gijs Straman diep gestuurd een perfecte voorzet gaf en door Dani van de Broek net werd over gekopt. Even later was het Gijs die verwoestend hard vanaf 20 meter uithaalde maar de keeper pareerde het schot tot corner. De voorsprong kwam er toch. Een vlot lopende aanval over links bereikte via Gijs en Steven Stijvers Job van Wijk die diagonaal raak schoot.0-1. ASV probeerde het wel maar de snelle behendige aanvallers liepen zich regelmatig stuk. Op het half uur had Dani voor de tweede Bergse treffer moeten zorgen. Op de strakke voorzet van Gijs zette hij zijn voet op 5 meter voor het doel tegen de bal maar ging de bal rakelings over. ASV kreeg voor rust ondanks veel balbezit maar een grote kans toen na een handig overstapje een speler keihard tegen de paal schoot. De warrig leidende arbiter gaf maar liefst 10 minuten aan blessuretijd waarbij menigeen dacht dat hij zijn horloge vergeten was, want er was nauwelijks oponthoud geweest.
    Na rust was er een eerste mogelijkheid toen Jeffrey Terlien op de middellijn een duel won alleen op de keeper afging en scoorde. Volgens de arbiter had hij echter een overtreding gemaakt. ASV werd sterker maar het was Tom Wewer die na 53 minuten goed doorging en laag raak schoot 0-2. Amper twee minuten later werd het zelfs 0-3 toen Steven via een kapbeweging fraai scoorde op aangeven van Sander Verheul. Met nog 25 minuten op de klok leek de wedstrijd beslist. ASV kreeg echter de hulp van de scheidsrechter en die gaf drie minuten later een makkelijke strafschop toen een speler zich schreeuwend liet vallen. ASV voerde de druk op en de jonge brigade van trainer Sint moest achteruit. Nederhorst beperkte zich nu tot de counter en het was aan keeper Wesley van der Helm en goed verdedigend werk dat het tot aan de 90e minuut 1-3 bleef. Opnieuw pakte de arbiter zijn hoofdrol want ook nu trok hij bijna 11 minuten blessuretijd bij. In de 96e minuut viel de bal over de verdediging, buitenspel volgens de grensrechter, maar werd de ingeschoten bal goedgekeurd. In de 100e minuut werd het alsnog gelijk. De commotie die na deze late treffer ontstond betekende nog geen einde wedstrijd. De scheidsrechter ging van het veld en liet iedereen na 5 minuten weer terugkomen. Nederhorst mocht aftrappen en gelijk floot hij voor het einde. Een zuur puntenverlies waarbij de arbiter een voor velen vervelende hoofdrol opeiste in deze verder sportieve derby.