• Nederhorst heeft door tweemaal de eigen keeper te passeren meegeholpen aan het eerste punt voor UVV in deze competitie. Het duel eindigde uiteindelijk in een 4-4 gelijkspel doordat Steven Stijvers in de 92e minuut via een indraaiende corner voor de wel verdiende gelijkmaker voor Nederhorst zorgde.

    Nederhorst begon goed aan de wedstrijd en pakte het initiatief. Al in de derde minuut gaf de veelvuldig opkomende Jeffrey een goede voorzet die tot corner werd gekopt. Enkele minuten later was het weer Jeffrey die via een mooie een twee met Job een gave voorzet afleverde die door Geert werd ingekopt en maar ternauwernood door de keeper tot corner werd verwerkt. Nog geen minuut later kreeg de vandaag in de spits startende Tijmen Blok een schotkans maar zijn inzet mistte kracht. In de 16 e minuut de verdiende voorsprong voor de thuisploeg. Jeffrey onderschepte een weggewerkte bal, speelde Job aan die laag en hard raakschoot. Tegenstander UVV probeerde al combinerend voor gevaar te zorgen maar dit lukte pas in de twintigste minuut voor het eerst, een inzet werd tot corner verwerkt. Een onnodige overtreding van justin zorgde ervoor dat de tegenstander een vrije trap mocht nemen aan de rand van de 16 meter. De bal vloog rakelings naast. Op het half uur werd het rommelig en zakte het spelbeeld. Nederhorst kwam nog een keer goed weg toen wesley redding bracht op een scherpe voorzet die van dichtbij werd ingeschoten. Gelijk daarna bijna niet te missen kansen voor achtereenvolgens Geert en Tijmen op aangeven van Jeffrey. De ruststand brak zodoende aan met de 1-0 voorsprong.

    Na de pauze viel er in de eerste 10 minuten niet veel te beleven voor de toeschouwers die het vooral koud hadden op de tribune. Plotseling werd de stand in evenwicht gebracht toen Lars de bal uit een hoekschop  achter zijn eigen keeper werkte. Trainer Wesley wisselde vervolgens tweemaal en bracht Jesse en Milan in de ploeg voor de al met geel belastte Justin en Bob. Ismael ging vervolgens op het middenveld spelen hetgeen hem beter in zijn kracht bracht. Al snel had hij een goede schietkans maar stopte de keeper dit. Nog geen vijf minuten na de gelijkmaker hielp Nederhorst de tegenstander opnieuw. Nu was het Jeffrey die ongelukkig de bal achter zijn eigen doelman schoof en zo de 1-2 op het scorebord bracht. De doelpunten vielen als rijpe appels want nog geen drie minuten later werd de stand alweer gelijk getrokken. Tijmen Blok benutte de strafschop aan hem gegeven voor vasthouden in de 16 meter. Weer vier minuten later opnieuw een voorsprong voor de roodgelen. Jeffrey kwam over rechts goed door en schoot tot verbazing van velen de bal laag in de hoek. 3-2. Het spel ging nu op en neer en het was Milan die bijna doel trof na een verwoestende uithaal vanaf de zijkant. Na een afgekeurde goal van Nederhorst voor hands sloeg het noodlot opnieuw toe. Jeffrey wilde de bal terugspelen op zijn keeper maar raakte de bal verkeerd. De spits van UVV ging alleen op de keeper af en schoot de 3-3 binnen. Ismael moest in de 73e minuut geblesseerd naar de kant en voor hem kwam Cristian Lam in het veld. Het bleef spannend waar het spelbeeld daarentegen wel erg gezakt was. Toen vier minuten voor tijd de gasten uit een voorzet de bal wel heel makkelijk konden binnenlopen leek de wedstrijd beslist. Toch bleef de thuisploeg het proberen. Eerst was het Pepijn die bijna wist te scoren maar het werd Steven die in de 92e minuut het wel verdiende punt binnen schoot. Een corner werd door de wind gedragen en viel in een keer bij de tweede paal binnen.

    Volgende week reist Nederhorst naar Amsterdam waar Swift de tegenstander is. Voor de competitie heeft men ervaren dat dit geen slechte ploeg is.