• De inhaalwedstrijd op dinsdagavond gespeeld in en tegen Abcoude is voor de Bergers op een deceptie uitgelopen. De ploeg verloor net als in de heenwedstrijd begin november de wedstrijd met grote cijfers. Waar thuis de teller stopte bij 5 tegentreffers werden het er nu 8.
    Deze afstraffing zag je niet aankomen als je d e eerste 25 minuten van het duel terug neemt. Nederhorst was hier gelijkwaardig en kwam met regelmaat gevaarlijk voor het doel van de gastheren. Zelfs had men na tien minuten de leiding kunnen nemen als Marco de geboden kans binnen had gewerkt. Een ander positief gegeven was het in de basis starten van de al lang met een slepende blessure tobbende Ryan. Hij was aan de linkerkant vaak dreigend en werkte hard. Uit voorzorg werd hij na 45 minuten wel gewisseld. Nadat een doelpunt van Abcoude terecht werd afgefloten en een schot van Ryan, die maar net tot corner kon worden gewerkt, viel toch onverwacht de openingstreffer. Steven liet zich wel heel makkelijk uitspelen en de handige topschutter Ivo de Waal schoot beheerst de bal in de hoek. Binnen twee minuten lag ook de tweede treffer achter Wesley na opnieuw simpel uitkappen en binnentikken uit de daarop volgende voorzet. Tot aan de rust kwam Wesley nog twee keer in beeld. Eerst redde hij fraai op een doorgebroken speler die de bal via een foutieve terugspeelbal van Jesse in zijn voeten kreeg. In de 43e minuut ging hij echter in de fout toen uitkomend op een diepe bal deze maar half raakte en de spits de bal simpel in het lege doel kon schuiven.
    De rust werd daarmee op 3-0 bepaald.
    Ryan en Marco bleven achter en voor hun kwamen Wessel en Ruben in het veld. Waar gehoopt werd op een even goede start van de roodgelen als bij aanvang van de wedstrijd kwam bedrogen uit. Al na twee minuten was het raak. Na slordig balverlies op het middenveld werd de verdediging uitgespeeld. Na deze tegenvaller viel het team uit elkaar. Veel spelers die gingen uit positie lopen, veelvuldig en slordig balverlies en nauwelijks nog winnen van duels waren het gevolg. Het werd de tegenstander dan ook niet moeilijk meer gemaakt en die kon zodoende vrij makkelijk uitlopen naar de 8-0 eindscore. Nederhorst kreeg welgeteld twee goede mogelijkheden om van de hatelijke nul af te komen. Maar zowel de inzet van Geert als Job troffen geen doel.
    Het is te hopen dat het team zich weet te herpakken de rest van het seizoen. Er staan nog 9 wedstrijden op het programma tegen ook niet de minste ploegen. Zondag eerst naar de enig overgebleven concurrent onderin UVV.