• In een redelijk bezet Meerzicht heeft Nederhorst een onverdiende nederlaag geleden tegen ASV ’65.
  De gasten uit Ankeveen begonnen voortvarend met een corner in de 3e minuut die door een van de voorwaartsen naast gekopt werd. In de 7e minuut kon een speler van de tegenpartij rustig jongleren in, het strafschopgebied, de daaropvolgende pass werd nog half gemist, vervolgens teruggelegd, waarna van dichtbij de 0-1 werd ingeschoten. In de 13e minuut een actie van de thuisclub op rechts, de voorzet van Steven ging voorlangs.
  Na een kwartier kwam Nederhorst er wat beter in. Een aanval van de thuisclub in de 20e minuut werd door de defensie van de gasten afgeslagen, de afgevallen bal werd door Steven nog hard ingeschoten, maar in de handen van de keeper. In de 30e minuut een goede pass op Ruben Hogenberg, maar zijn slappe schot was een makkelijke prooi voor de keeper. De Ankeveners stelden hier niets meer tegenover dan een schot in de 36e minuut, dat naast ging.
  In de 41e minuut kwam Bas Wenneker in de ploeg voor Ruben. De laatste minuten voor rust drong Nederhorst duidelijk aan en was op zoek naar de gelijkmaker. Uit een corner kopte Lars iets te zacht in de handen van de keeper. In de 46e minuut konden de bergers op gelijke hoogte komen toen oud-Nederhorster Philip hands maakte in het strafschopgebied en de scheidsrechter een terechte stafschop gaf. De inzet van Job was wel hard, maar ging via de lat over en zodoende ging de rust in met (0-1). Samenvatting 1e helft: De beginfase was voor ASV, maar na een half uur kwam Nederhorst toch steeds beter in de wedstrijd en speelde met veel passie.
  Vlak na rust kon Nederhorst de goede lijn voortzetten. In de 54e minuut werd Sander Verheul in het strafschopgebied naar de grond getrokken en wees de scheidsrechter terecht naar de 11-meterstip. Sander benutte zelf de strafschop beheerst (1-1). Hierna werd het een echte wedstrijd, over en weer werden de nodige overtredingen gemaakt en terecht werd door de goed leidende scheidsrechter de nodige gele kaarten gegeven, maar deze werden door de spelers wel geaccepteerd en de sfeer in het veld bleef zodoende goed. Nederhorst was de bovenliggende partij, maar kon niet tot scoren komen. In de 66e minuut kwam Siem Dalmulder in de ploeg voor de geblesseerde Sander.
  De thuisclub speelde gedurende de 2e helft veel op de helft van de tegenstander en kreeg de nodige vrije trappen te nemen, die echter niet tot het gewenste doelpunt leidden. Het laatste kwartier kwam ASV weer wat meer op de helft van Nederhorst. In de 75e In de 81e minuut kwamen de gasten zelfs onverwacht op een voorsprong, door wat fouten achterin bij de thuisclub, kwam de bal bij de rechterspits, die fraai hoog in schoot (1-2). Hierna ging de thuisclub nog meer naar voren spelen met Lars van Wijk als extra spits. Timo kwam nog in de ploeg voor Wessel en Tijs Bouwman voor Steven Stijvers. Nederhorst werd nog gevaarlijk via een schot van Tom Wewer, dat overging en een vrije trap van dezelfde speler smoorde in de verdediging. Nederhorst kwam heel dicht bij de gelijkmaker toen in de 96e minuut de keeper van de gasten mistastte op een lange bal en een verdediger van ASV de bal ternauwernood van de lijn kon halen. Kort hierna nog een corner voor de thuisclub, maar de kopbal van Lars ging over
  Conclusie: een gelijkspel was zeker verdiend geweest tegen een echt niet betere tegenstander. Nederhorst zakt door nu 2 opeenvolgende nederlagen op de ranglijst terug naar de 6e plaats. Volgende week wacht Diemen uit. Wedstrijd staat vastgesteld zaterdag om 15.00 uur, maar dit kan wijzigen i.v.m een achtste finale van het Nederlands elftal Volg hiervoor onze website en facebook