• De thuisclub begon erg matig tegen nummer voorlaatst en het eerste kwartier gebeurde er weinig tot niets voor de beide doelen. Na twee door de verdediging van de gasten geblokte schoten, kwam in de 22e minuut de eerste goede mogelijkheid voor de thuisclub, maar de kopbal van Darryl Bruster had te weinig kracht en werd een prooi voor de keeper. In de 25e minuut kreeg een speler van de gasten 2x geel wegens commentaar op de leiding. Hierna werd Nederhorst zoals verwacht mocht worden wat sterker en in de 30e minuut werd een goede inzet van Job van Wijk van de lijn gekopt. Vijf minuten later vanaf rechts een voorzet van Bram van der Wiel op Darryl Bruster, wiens kopbal echter een meter naast ging. In deze zelfde minuut de eerste doelpoging van de gasten uit Utrecht, maar bal werd een makkelijke prooi voor keeper Niels Meijer. In de 37e minuut een pass van Steven Stijvers op Bram van der Wiel wiens poging werd gepareerd door de keeper van de gasten. Na nog twee mislukte doelpogingen van de thuisclub blies de goed leidende scheidsrechter voor de rust.

    Na de rust kwam Nederhorst middels de aftrap direct op 1-0. Een tikje op Bram van der Wiel die vanaf de middellijn met een prachtige lob de te ver voor zijn doel staande keeper verraste. Een mooi doelpunt, die ook menig toeschouwer ontgaan zal zijn. En nauwelijks een minuut later een mooie pass van Steven Stijvers op de voor Joris van Tol ingevallen Tomas Grolleman, wiens voorzet werd binnengeschoten door Sander Verheul (2-0). In de 54e minuut werd een foute uittrap van de keeper van Faja Lobi opgevangen en de daaropvolgende pass bereikte Tomas, die beheerst de 3-0 aantekende. Men ging er eens goed voor zitten en menigeen dacht al aan een grote overwinning. De thuisclub dwong nog een aantal corners af, die echter niets opleverden. Grote kansen kwamen er niet meer. In de 82e minuut nog een poging van Tomas Grolleman, wiens schot net naast ging. Laatste wapenfeit was nog een redding van Niels Meijer, waarna de scheidsrechter het na precies 90 minuten voor gezien hield.
    Gekozen tot Man of the Match: Sander Verheul (zie ook facebook)
    Dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen Elinkwijk, dat wil meedoen voor de strijd om de titel en tot nu toe 3 verliespunten heeft. Een belangrijke wedstrijd voor de
    mannen van Remco Sint derhalve. De wedstrijd begint om 20.30 uur