• Sportpark Meerzicht - V.v. Nederhorst 4 heeft met 5-0 weten te winnen van F.C. Abcoude 5. Weer was het een lekker duel in de Kelderklasse, met een aanslag op de scheids, mislukte voorzet, mooie goals en ongekend pleurisweer.


    Dit keer had trainer Manuel, zonder de zieke Ton, de mogelijkheid over veel spelers. Met maarliefst 17 man sterk, ging Nederhorst de strijd aan. Een uitgelezen kans, om spelers te sparen tegen het laaggeklasseerde Abcoude. Tevens wist hij zichzelf in de basis te 'Manouelvreren'.

    Niets bleek minder waar, want Abcoude was de sterkere in de eerste tien minuten. Nederhorst was vaak klungelig en Brian wist zelfs de bal tegen het klokkenspel van de scheidsrechter te spelen. Door een eigen goal kwam Nederhorst wel op voorsprong, 1-0. Rust.

    In de tweede helft ging het los. Niemand wist meer van het Bergse kwartiertje en vrij vroeg in de wedstrijd zag Gerben zijn mislukte voorzet in het net verdwijnen, 2-0. De goals erna werden beter uitgespeeld en werkte Edwin, Jeroen B en Jeroen vd B zich op het scorebord. Volgende week thuis de kraker tegen AFC, om 11.0. Wees welkom!