• Nederhorst 2 is onnodig uitgeschakeld in het bekertoernooi. Hertha 2 bleek effectief in het benutten van de kansen en won geflatteerd met 0-3.
    Al na 5 minuten had Levi Matsari moeten scoren op een goed gegeven voorzet van Mike Bergman. In plaats van met links tikte hij de bal van dichtbij met rechts naast. Bijna gelijk hierna verdween een inzet van Bob de Bruin recht in de handen van de keeper. Nederhorst dicteerde het duel en weer was het Mike die van rechts een perfecte voorzet gaf. Nu werd de inzet van Patrick Vrijhoef geblokt door een verdediger. Hertha kwam maar sporadisch voor het doel van keeper Bas Wenneker en was daarbij ook niet gevaarlijk. Na een kopbal van Michael Verheul die net over ging was het opnieuw Levi met een uitstekende kans. Via een combinatie met Jesse Heussen stond hij oog in oog met de keeper die zijn inzet stopte. Zes minuten voor rust viel een corner bijna in een keer binnen maar ook nu zat het de Bergers niet mee. Zoals de voetbalwet voorschrijft bleek dit ook nu uit te komen. In blessuretijd van de eerste helft kwamen de gasten via een snelle counter op 0-1. Hierbij was er van een restverdediging geen sprake.
    Na de pauze weinig verandering in het spelbeeld. Een sterker Nederhorst die onmachtig bleek in het verzilveren van de mogelijkheden. Hertha daarentegen bleek zeer effectief en scoorde in de 54e minuut de 0-2. Thijmen Sibbing had voor een ommekeer kunnen zorgen maar zag zijn afstandsschot op de lat uiteen spatten. Hierna nog een kopbal van Jesse die over ging en een slotakkoord van de gasten die duidelijk vanuit buitenspel voor de 0-3 eindstand zorgde. Een teleurstellend resultaat gezien het veldoverwicht en de gemiste kansen.