• Nederhorst pakte vandaag zeer verdiend drie punten tegen Tos Actief
    Eerste mogelijkheid was in de 5e minuut voor de thuisclub, maar Luuk schoot binnen de zestien de voorzet van rechts over. Het eerste kwartier was zeker voor Nederhorst. In de 16e minuut een voorzet van Luuk op Bas wiens kopbal te zacht was om gevaar te stichten. De tegenstander uit Amsterdam kwam nauwelijks aan aanvallen toe en hadden fysiek moeite met het tempo van de thuisclub en kon de bal slecht in de ploeg houden . In de 28e minuut toch nog een aantal pogingen van de gasten, De bal werd door de Nederhorst defensie tot 2 maal toe slecht weggewerkt en bij een derde poging van de gasten werd de bal met moeite geblokt door een verdediger van Nederhorst. In de 31e minuut een diepe bal op Job, wiens schot in het zijnet verdween. Een paar minuten later een mooie pass van Bas op Job, wiens kopbal te slap was. Bij een corner in de 37e minuut voor de thuisclub werd de bal weggewerkt, kwam voor de voeten van Tom, die vanaf een meter of 20 hard naast schoot. Een mooie diepe bal van Olivier kon door Sander net niet gecontroleerd worden en daarna een mooie combinatie tussen Sam en Job, de bal kwam uiteindelijk bij Sander, die er geen vervolg aan kon geven . In de 42e minuut had Nederhorst op voorsprong moeten komen, maar de voorzet van rechts van Job kon door Luuk niet worden afgemaakt. Vlak voor rust nog een mooie combinatie van Luuk met Job, wiens voorzet aan alles en iedereen voorbij ging. Eerste helft was Nederhorst toch wel de betere ploeg en had wel op voorsprong moeten staan.
    Tos Actief kwam de tweede helft redelijk uit de startblokken. In de 48e minuut werd de voorzet van de linkerspits van de gasten corner gekopt. De corner werd een gemakkelijke prooi voor Wesley. De thuisclub pakte het hierna goed op en begon meer druk te zetten op de gasten. In de 50e minuut kon Sander alleen op de keeper afgaan, maar hij treuzelde te lang. Twee minuten later een mooie bal van Bas op Luuk, die twee man passeerde, maar helaas geen goed vervolg aan de actie kon geven. Vlak daarna een schot van Bas van 20 meter, dat over ging. In de 59e minuut viel eindelijk het eerste doelpunt voor de thuisclub. Job schoot vanaf een meter of dertig hard in, de keeper liet de bal los en de goed meegekomen Sam rondde beheerst af (1-0). Twee minuten later volgde zelfs de tweede treffer. Job mocht vanaf 30 meter een vrije trap nemen en de bal verdween via de matig ingrijpende keeper in het doel (2-0). Hierna probeerde Tos Actief er iets tegenover te zetten, het enige resultaat was enige onrust in de defensie van de Bergers, zonder dat het gevaarlijk werd. In de 70e minuut beslisten de mannen van Remco Sint de wedstrijd definitief. Een diepe bal van Job op Luuk, die alleen voor de keeper beheerst scoorde. (3-0). Hierna enkele pogingen van de gasten, een voorzet vanaf links kon eenvoudig worden weggewerkt en een volgende voorzet ging voorlangs. In de 83e minuut een mooie pass van Geert op Job, die paste op Luuk, wiens inzet deze keer wel fraai werd gered door de keeper. Nederhorst ging nog uitdrukkelijk op zoek naar een volgende treffer. In de 88e minuut viel deze dan uiteindelijk. Een strakke voorzet van Bas op links, werd door Casper van dichtbij fraai binnengetikt (4-0).
    Kortom een zeer verdiende overwinning voor de thuisclub, die nog wel wat hoger had kunnen uitvallen, maar met 4-0 moet een ieder toch wel tevreden zijn. In de ranglijst gaat men over de tegenstander van vandaag heen en komt op een 8e plaats. Volgende week uit naar Diemen, dat momenteel 4e staat.