• Nederhorst leed zaterdag zijn derde opeenvolgende nederlaag, ditmaal thuis tegen koploper Eemnes (0-5). Nederhorst begon de wedstrijd weer met veel invallers. Om allerlei redenen miste men spelers. Het blijft voor trainer Remco Sint elke week improviseren en bovendien raakt het team op deze manier ook niet op elkaar ingespeeld.
    De thuisploeg was het eerste kwartier evenwel nog redelijk gelijkwaardig en kreeg verrassend genoeg de eerste kansen. In de 12e minuut had Bas Wenneker nog iets moeten doorlopen, nu werd zijn schot een makkelijke prooi voor de keeper. En twee minuten later kwam Tijs Bouwman 1 op 1 met de keeper, maar ook zijn schot werd door de doelman gekeerd. Eemnes ging zich na een kwartier meer roeren en men wist Nederhorst meer en meer op eigen helft terug te dringen. Wat de thuisclub niet lukte, namelijk scoren, deed Eemnes even later wel. Vanaf links krulde de linksback vanaf 20 meter de bal fraai in de rechterbovenhoek (0-1). In de 28e minuut kreeg Eemnes op ca. 20 meter afstand een vrije trap. De bal kwam eerst in de muur en in de rebound schoot dezelfde speler met geluk via een Nederhorst-been de bal in het doel (0-2). Eemnes drukte voor rust nog even door, Nederhorst leed in de 39e minuut balverlies op het middenveld, er volgde een mooie combinatie van de gasten, die van dichtbij werd afgerond ( 0-3).
    Na rust viel al na twee minuten de volgende goal voor de gasten. Wederom balverlies bij de thuisclub, en via een aantal schijven kwam simpel de 0-4 op het scorebord. Nederhorst wisselde Casper Bos voor Tijs Bouwman en Jasper Snel voor Siem Dalmulder. De thuisclub kwam echter niet onder de druk van Eemnes uit en was gedurende de 2e helft de onderliggende partij. Duidelijk werd nu wel waarom de gasten kampioens-kandidaat nummer 1 zijn. Nederhorst kwam nog nauwelijks van de eigen helft af. In de 75e minuut mocht Jasper Snel nog opdraven voor Jesse Heusen en Ruben Griffioen voor Maikel Verheul. Enig wapenfeit van de thuisclub was nog een kopbal van Job van Wijk die net naast ging. Eemnes combineerde er lustig op los, zag nog twee doelpunten terecht wegens buitenspel afgekeurd worden. Na een combinatie door het hart van de Nederhorst-defensie, wist Eemnes in de 84e minuut nog een doelpunt toe te voegen en daarmee de eindstand op 0-5 te bepalen.
    Over twee weken de volgende wedstrijd tegen de Vecht thuis. Een overwinning is gezien de 8e plaats op de ranglijst zeer welkom.