• Nederhorst leed zaterdag zijn 5e nederlaag op rij, nu thuis in de derby tegen de Vecht (0-2).
    De nog met enkele invallers spelende thuisclub en de gasten uit Loenen hielden elkaar het eerste kwartier in evenwicht. De eerste kans was voor de thuisclub. In de 16e minuut probeerde Job vanaf de middenlijn de te ver voor zijn doel staande keeper te verschalken, maar de bal ging naast het doel. De verdere eerste helft was voor de thuisclub en de Vecht kwam nauwelijks bij het doel van de thuisclub. In de 28e minuut een pass van Job op Justin, die vrij voor de keeper te slap inschoot. Vijf minuten later een combinatie tussen Steven en Job, wiens schot ook van dichtbij over ging. In de 35e minuut wederom een kans voor de thuisclub, maar Justin tikte de bal langs de keeper. Het scoren bleek wederom de achilleshiel van de thuisclub en een paar minuten later viel toch de goal aan de andere kant. Uit een corner van rechts kon een aanvaller geheel vrijstaand de bal inkoppen (0-1). Een enorme tegenvaller voor de formatie van Remco Sint. Niet dat het voetbal sprankelde, maar de gasten uit Loenen waren veruit de mindere, dus de gemiste kansen braken de thuisclub weer eens op.
    Na rust leek Nederhorst wel sterker, maar de felheid ontbrak deze keer in de formatie van Remco Sint. Tot vele kansen kwam men niet meer en de gasten verdedigden met minimaal vijf man en kwamen slechts sporadisch op de helft van Nederhorst. Na een kwartier kreeg Justin een kansje maar schoot tegen de keeper. In de 64e minuut kwam Ruben voor Tom in de ploeg. Even hierna werd een handsbal van de Vecht buiten de 16-meter niet als zodanig beoordeeld door de verder goed leidende arbiter Kool. Dit had wellicht nog wat kunnen opleveren. De trainer van de thuisclub wisselde nog Casper Bos voor Maikel om zodoende nog meer op de aanval te gooien. Achterin ging men 1 op1 spelen met het nodige risico. In de 80e minuut nog een van de weinige kansen voor de thuisclub in de tweede helft, maar het schot van Job werd goed gepakt door de keeper. In de 90e minuut viel bij een uitval de beslissing. De thuisclub was ver opgedrongen en de Vecht profiteerde van de vrijheid (0-2). In de extra tijd drong Nederhorst nog wel aan , maar tot echte kansen kwam men niet meer.
    Nederhorst is door dit resultaat gezakt naar de 9e plaats , welke plaats het spelen van nacompetitie betekent. Men zal in het vervolg van de competitie toch nog 3 a 4 wedstrijden moeten winnen om dit gevaar af te wenden.
    Volgende week wacht Nederhorst in ieder geval de lastige klus tegen ’s-Graveland uit.