• Nederhorst 1 verliest bij laaggeplaatst NVC (4-2)
  Nederhorst liep in Naarden tegen zijn tweede nederlaag aan en staat nu met 3 andere clubs op de 2e plaats. Jeffrey Terlien ontbrak wegens een blessure.
  Direct al in de 3e minuut een vrije trap voor de thuisclub, die via de lat overging. Hierna nog twee aanvallen van de thuisclub die niets opleverden. In de 6e minuut het eerste wapenfeit van Nederhorst. Een corner vanaf links werd door de keeper van de thuisclub wederom tot corner gewerkt. Uit deze corner op rechts kopte Job van Wijk over.
  Hierna werd NVC wat sterker en dit resulteerde in een aantal hoekschoppen, die verder niets opleverden dan een schot over en een kopbal die naast ging. In de 18e minuut een vrije trap voor Nederhorst. Steven Stijvers plaatste de bal hoog in het doelgebied van de thuisclub, maar de bal kon door Job niet de juiste richting worden gegeven..
  Het spel van Nederhorst kenmerkte zich in deze eerste helft als te onrustig en te weinig combinaties lukten, terwijl NVC hier iets vaardiger in was, Tevens had de formatie van Remco Sint te weinig greep op het middenveld. In de 25e minuut viel dan toch de verwachte openingstreffer van NVC. Een slecht weggewerkte bal werd door een van de NVC-voorwaartsen opgepikt, en na een simpel een-tweetje wist de spits van de thuisclub zich op kracht van een verdediger van Nederhorst te ontdoen en de bal langs Wesley van der Helm in het doel te schuiven. (1-0).
  Na nog een aanval van NVC, waarbij de bal tot corner werd verwerkt door Wesley, kon Nederhorst wat terugdoen, maar Justin treuzelde te lang met inschieten. In de 29e minuut wist Justin wel te scoren. Na een goede breedtepass van Geert schoot hij van ca. 20 meter via de onderkant van de lat raak (1-1). Hierna kwam Casper Bos in de ploeg voor de geblesseerde Lars van Wijk. Dit leidde tot diverse omzettingen, hetgeen het spel niet ten goede kwam.
  Na 35 minuten een matig ingespeelde bal van Wessel, waarna na een combinatie over rechts de bal werd voorgezet en van dichtbij ingekopt (2-1). NVC kreeg hierna nog wat mogelijkheden, maar Wesley was op zijn post. in de 41e minuut konden bij een scrimmage voor het doel van de ploeg uit Naarden, zowel Sander als Casper niet tot scoren komen en werd de bal uiteindelijk vlak voor de doellijn weggehaald.
  In de 44e minuut, na wederom een fout in de Nederhorst defensie, keeper Wesley niets anders doen dan de tegenstander in het strafschop gebied onderuit te halen en de terechte penalty werd raak geschoten (3-1).
  In de rust werd Wessel vervangen door Bas Wenneker. In de eerste minuten van de tweede helft probeerde NVC nog de beslissing te forceren, maar diverse pogingen mislukten. Intussen was ook Dani in de ploeg gekomen voor Timo.
  Na diverse omzettingen lukte het Nederhorst weer het initiatief te nemen. Vooral Job onderscheidde zich in deze periode. In de 66e minuut ging hij op links goed door, zette voor op Sander, die van dichtbij kon intikken (3-2).
  In de 80e minuut liep Justin tegen een 2e gele kaart op en zodoende moest VVN met 10 man verder. Ondanks dat kon Nederhorst de resterende tijd toch nog op zoek ging naar de gelijkmaker en een pass van Job op Casper leverde nog een kansje op, maar de bal werd naast getikt.
  Bij de laatste corner van Nederhorst werd de afgeslagen bal door een NVC-verdediger naar voren geramd, waarna de ver opgerukte defensie van Nederhorst er simpel werd uitgelopen en NVC de 4-2 aantekende.
  NVC was zeker geen geweldige ploeg, maar Nederhorst speelde in de eerste helft zeer matig en keek bij rust al tegen een forse achterstand aan. De 2e helft was een stuk beter en aan de inzer ontbrak het niet, maar om na de 3-1 achterstand nog eventueel een gelijkspel te behalen, daarvoor misten toch teveel spelers de goede vorm.
  Volgende week thuis de derby tegen ASV’65