• Op een winderige, regenachtige middag trad Nederhorst aan tegen Altius uit Hilversum, dat de laatste drie wedstrijden had verloren. Na een matig en rommelig duel werd de einduitslag 1-1.
    De eerste kans was voor de thuisclub. Luuk van Huisstede schoot vanaf 16 meter hard in, maar de poging werd door de defensie gepareerd. In de 10e minuut de eerste poging van de Hilversummers, maar keeper Wesley van der Helm greep kordaat in. Kort daarna een poging van Justin Wessels die zijn schot zag gekeerd door de keeper van de gasten. In de 18e minuut kon een aanvaller van Altius zo maar doorlopen, maar zijn poging kon gelukkig nog tot corner worden gewerkt. Een paar minuten daarna ging Geert Hagen op rechts goed door. Zijn voorzet bereikte Gijs Stramann, die helaas zijn schot naast zag verdwijnen. In de 32e minuut een voorzet vanaf links op Luuk, die de bal met de borst probeerde af te werken, hetgeen niet lukte. Buiten een voorzet vanaf links, die voorlangs ging, had Altius nog niet veel laten zien, maar in de 35e minuut kwamen de gasten verrassend op voorsprong. Een slecht weggewerkte bal, kwam bij een aanvaller van de gasten, die vanaf 16 meter fraai uithaalde (0-1). Vlak voor rust nog een kans voor de gasten. Na een te zachte terugspeelbal, passeerde de spits ook keeper Wesley, maar treuzelde daarna te lang. Na een redelijk begin van de thuisclub, werd het spel niet beter op en haalde men bij lange na niet het niveau van vorige week tegen Jos/W.
    Na rust kwam de thuisclub goed uit de startblokken. Eerste wapenfeit was een poging van Sander Verheul, die helaas naast schoot. In de 51e minuut viel de toch wel terechte gelijkmaker, toen de defensie van de gasten een diepe bal niet goed beoordeelde, en Luuk de bal nog als laatste kon aantikken (1-1). Vlak hierna nog een pass van Sander op Luuk, die echter naast mikte. Het spel werd er van beide kanten niet beter op en geen van beide ploegen kon de bal lang in bezit houden. In de 67e minuut kwam een door de defensie van de gasten geblokt schot op het hoofd van Luuk, die van dichtbij inkopte, maar helaas niet hard genoeg, zodat de keeper het boogje kon opvangen. De laatste kans was in de 78e minuut voor Altius, toen de rechterspits vrij voor doel binnen de 16 kon uithalen, maar gelukkig voor de thuisclub ruim naast schoot. De thuisclub drong weliswaar nog wat aan, maar tot echte kansen kwam het niet meer.
    Concluderend kunnen we zeggen, dat Nederhorst zeer matig speelde tegen een toch ook niet geweldig Altius. De wind speelden de twee teams wel wat parten, maar bij de thuisclub waren veel spelers te onrustig aan de bal, werd veelvuldig balverlies geleden en kwam het daardoor nauwelijks tot goede aanvallen.
    Volgende week maar weer proberen te winnen, thuis tegen Tos/Actief uit Amsterdam