• Het is alweer even geleden, maar drie jaar was het eindelijk was het eindelijk weer zover! Vrijdag 1 en zaterdag 2 juli ’22 kwamen teams van heinde en verre om het tegen elkaar op te nemen. Voor jong en oud was het een geslaagd weekend.

   

  Onder begeleiding van DJ Kickflip gingen de eerste wedstrijden vrijdagavond van start, meet veel oude bekende als De Bruine Haan, Sportcafe de Blijk en Veilinghuis van Spengen. Waar oud kon genieten van het voetbal, was er voor jong springkussens en FIFA gaming. Aan alles was gedacht, van Cocktails tot photobooth, ijsjes en niet te vergeten, een gezellig feestplein.

   

  Op zaterdag werden de prijzen verdeeeld met De Bruine Haan als winnaar en Veilinghuis van Spengen als tweede. Bij de recreanten trok Smits Delicous aan het langste eind in de finale tegen Sportcafe de Blijk. Bij de damescompetitie wonnen Skatecafe! MVO Elektrotechniek kreeg de eretitel, sportiefste team en Marcel Dik’s Bierteam, wat als laatste eindigde, trok de hoofdprijs uit de loterij. Zij gaan naar Haus Tauplitz in Oostenrijk. Wij denken wel te weten wat ze daar gaan doen, alvast proost mannen. Via een QR code konden alle deelnemers aangeven, wie zij de beste speler van het toernooi vonden. Bas Wenneker kwam als beste speler naar voren.

   

  Wij kijken terug op een geweldig weekend en willen alle teams, spelers en vrijwilligers ontzettend bedanken! Tot volgend jaar!