• Nederhorst speelde in Amsterdam tegen TOS/Actief wellicht een van haar slechtste wedstrijden van het seizoen. In een wedstrijd met weinig hoogtepunten wisten de Bergers de vlak na rust opgelopen achterstand 10 minuten voor tijd via een treffer van Luuk van Huisstede ongedaan te maken. Meer dan een gelijkspel zat er vandaag niet in daarvoor bleven te veel spelers onder hun normale niveau.
    Nederhorst begon niet scherp aan de wedstrijd en dat zette eigenlijk in vele fasen van de wedstrijd door. Te slap in de duels en daardoor nauwelijks de tweede bal veroverend. Slordig in de passing en onrustig in balbezit. Het gevaar kwam dus voornamelijk uit hoekschoppen en vrijetrappen. Echter hier kwam steeds maar weinig of geen gevaar uit. Maar een keer een vlot lopende aanval via Luuk maar was de voorzet van Bas Wenneker te scherp voor Job van Wijk. Even leek Nederhorst nu door te drukken maar het overwicht duurde maar kort. TOS/ Actief speelde fel en geconcentreerd maar werd ook nauwelijks echt gevaarlijk, al gingen er in het begin tot twee keer toe een bal akelig dicht voor het doel langs.
    Niet goed wegwerken betekende in de 51 minuut de 1-0 voor de thuisploeg. Nederhorst moest toen meer en kreeg enkele corners zonder resultaat. Casper Bos kwam voor Bas en een schot van Luuk vloog over. Op het half uur een strafschop verdachte situatie binnen de 16 meter van TOS maar de na rust wat warrig fluitende arbiter vond het niets. In de 80e minuut viel de gelijkmaker toen Luuk uit een hoekschop laag raak schoot. TOS gooide alles nog voor de pot maar succes bleef uit en de stand onveranderd op 1-1 staan.